[]

Calismayan birisi shengen alabilir mi?

Arkadaslar bayram tatilinde arkadasimla avrupa'ya gitmek istiyoruz. Fakat kendisi su anda bir yerde calismiyor. Issiz. Evi ve bankada yeterli miktarda gosterebilecegi parasi var. Bu durumda birine vize verirler mi?




 
alır.


  • stanley weber  (19.06.19 14:54:42) 
Alamaz


  • glide  (19.06.19 16:53:25) 
almanya'dan alamaz herhalde ama daha kolay veren yunanistan'dan filan alabilir.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (19.06.19 17:02:44 ~ 17:14:08) 
eksiksiz evrak toplar ve uygun bir dilekçe yazarsa alma ihtimali var ve düşük değil.
alternatif sponsor ile başvurması, çalışan ya da emekli evebeynleri varsa onlardan birini sponsor gösterirse de alabilir.

  • Bruce  (19.06.19 17:06:14 ~ 17:06:32) 
Sponsor +1
Ben çalışmıyorum, eşim diş hekimi özel muayenehane, onsuz çıkacaktım sponsorum olarak evrak düzenledik, 9 ay verdiler.
Bir arkadaşım da işten ayrılmıştı, babası emekli sponsor oydu, bir de almanyadan davetiyesi vardı ziyaret için, 6 ay da o aldı.
Yani riske girmeden bir sponsor ayarlanması çok iyi olur.
  • somethinginthewayshemoves  (19.06.19 19:48:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.