[]

resimdeki mobilya hangi agactan yapilmistir?

merhaba arkadaslar

resimdeki mobilyalar hangi agac cesidinden yapilmistir? pahali bir sey midir? dayanikli midir bu mobilyalar?

tesekkurler

 
Fırınlanmamışsa bir şekilde çalışır, döner. Fırınlanmışsa çoook pahalıdır. MDF türevlerine bakınmak daha iyidir.


  • Mirket  (19.06.19 00:38:37) 
Hangi ağaç çeşidinden yapılmıştır peki bu?


  • atcapar  (19.06.19 00:44:49) 
Veri yetersizliği nedeniyle yanılma payının çok yüksek olduğunu gözardı etmemek kaydı ile gürgen diye cevaplaya bilirim.


  • Mirket  (19.06.19 00:49:43) 
Başka bir ustaya sormuştum göknar ağacı demişti acaba göknar ağacı olabilir mi


  • atcapar  (19.06.19 01:34:35) 
hus agaci da olabilir, klasik ikea iskandinav rengi, hus rengi diye geciyor.


  • mavicorap  (19.06.19 05:44:55) 
masif panel ya da masif plaka. bu kadar budaklı olduğuna göre çam olmalı.
huşun budağı olmaz. göknar da bu kadar budaklı olmaz diye biliyorum.
masif panelse illa ki fırınlanmıştır, dönme falan olmaz. mobilyacılardaki malzemenin çoğundan daha dayanıklıdır, onlar mdf bu masif panel. doğal olarak da bi tık daha pahalıdır. ağacın cinsine, kalınlığına göre fiyatı değişir.
renginin açıklığı fırınlanmakla alakakı değil, boyasız ve verniksiz olmasından. istediğiniz rengi verebilirsiniz boya ile.
  • halanne  (19.06.19 11:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.