[]

Gdansk ta Yaşayan Yiyecek -Ulaşım Hakkında Yardımcı Olabilecekler

Merhaba; Erasmus + Öğrenci Hareketliliğiyle Gdansk, Polonya ya geldim. Fakat hiç Türk bulamadım. Bana şehir ve ulaşım yiyecek içecek konularında bilgi verebilecek birisi varsa ve iletişime geçerse çok memnun olurumç şimdiden teşekkür ederim.




 
Ingilizce biliyorsaniz facebook'ta gdansk erasmus diye cok grup var, orada eminim epey turk vardir. Ayrica belki polonya erasmus grubu olabilir turklerden olusan, facebook'tan bunlara bakmanizi tavsiye ederim


  • songforsomeone  (18.06.19 23:59:28) 
Mandu’da bolca pierogi ye. Hayatimda yedigim en muhtesem pierogileri orada yedim.

Onun disinda mlecky bar (milk bar) denilen seyler polonya usulu esnaf lokantasi. Ucuz olur. Cok vardi gdanskta. Domuz tuketmiyorsan belirtmen lazim da vejeteryan ve tavuklu opsiyonlar da bol.
  • kuehles blondes  (19.06.19 00:06:24) 
ulaşım için garip isimli bir uygulama vardı, sorsan söylerler. mutlaka en az 10 gb internetin olsun mobilde, her yere toplu taşıma ile çok beklemeden ulaşabilirsin. yiyeceği de yurtta yap, et çok ucuz özellikle. ben dana kıyma kızartıp makarnayla yerdim, yanına da bira veya şarap ile süper olurdu.

yemek kültürleri pek yok, pirogi bir kere deneyebilirsin ama tavsiye etmem.
  • diffarentiationation  (19.06.19 00:17:37) 
peki telefon hattı konusunda ne yapmam gerekir? 2 gün oldu geleli ve sürekli Free Wifi area lardan takıldım ama olmuyor. Hat almam lazım. Fakat gsm bayisi görmedim hiç ? Önereceğiniz birşeyler olursa çok memnun ve bahtiyar olurum. Gelirseniz Leh birası ısmarlarım :)


  • royalguard  (19.06.19 00:24:23) 
Ulaşım için bahsedilen uygulamanın adı jakdojale. Üniversitenin esn grubuna girebilirsin facebookta, bir de mentor atarlardı benim zamanımda ilk geldiğinde yardımcı olması için mentorun yok mu?


  • nickimin hakkini veremedim  (19.06.19 00:24:41) 
Sana tavsiyem Türklerden mümkünse uzak dur maksimum 1-2 tane Türk arkadaşın olsun.


  • mg3929  (19.06.19 09:13:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.