[]

NBA Tarihi

NBA Tarihi'nin en çok saygı duyulan oyuncusu Michael Jordan mı, Grant Hill mi ya da bir başkası mı?




 
Bu soruyu reddit'te ve başka birkaç sitede daha görmüştüm. Hepsinde Bill Russell en çok oy almıştı, bence de en doğru isim o. 13 sezonda 11 şampiyonluk ve sayısız rekor. Daha iyisi yok!


  • iwasbornonamountainside  (18.06.19 21:12:06) 
nasıl bill russel ya. :D
nasıl nba izliyorsunuz.
micheal jordan
sonrasında lebron ve kobedir.
neden dersek. istatistik ve oyun anlamında lebron ve jordan bambaşka bir seviye oyun oynadılar. orası ayrı.
jordanı özel kılan bir şey var. jordan nba 'i tek başına taşıdı. nba bugün bu hallere onun sayesinde geldi. basketbolla alakası olmayanların bile bildiği isimdir jordan. bill russeli kim tanır.
  • JackDanielSparroww  (18.06.19 21:15:41) 
JackDaniel güldürdün valla :D Bayılıyorum böyle okuduğunu anlamadan başkalarına giydirmeye çalışan insanlara. Gecen neşeyle dolsun.

Çok tartışılır ya net bir cevabı olamaz tabi. Ama Jordan yakın geliyor bana da. Aşırı çalışkan en başta.
  • new day new life  (18.06.19 22:08:56) 
tartismasiz jordan.
sonra da kareem abduljabbar.

  • cedex  (18.06.19 22:12:55) 
Michael Jordan ve Kareem Abduljabbar ikilisi sanırım en çok göze batanlar ama Jordan bir adım öndedir çok büyük ihtimalle.

'En çok' kısmı konusunda değil iddiam fakat Larry Bird'ün de insanların bir an aklından geçebileceğini düşünüyorum. Çünkü gördüğüm kadarıyla, çok sevilen bir figür değil ama "Yiğidi öldürelim ama hakkını yemeyelim." diyen çok olduğundan, sanırım ona da duyulan ciddi bir saygı var.
  • tel tokasini duzelten samuray  (18.06.19 22:32:50 ~ 19.06.19 00:20:53) 
benim için dennis rodman


  • vedatchilipeppers  (18.06.19 22:48:27) 
Bence semih erden


  • (s)AINT  (18.06.19 23:29:26) 
Neresi komik bilader. Neyi anlamamışım. Adam Bill Russell diyor ben de değil diyorum. Sorun ne?


  • JackDanielSparroww  (18.06.19 23:52:49) 
Soru en iyisi kim değil de en çok saygı duyulanı. Orayı netleştirmek lazım.

Bill Russel ve KAJ ile beraber Larry Bird ve Tim Duncan'da yazılabilir belki. Jordan'da tabi ki orada.

Aktif olarak oynadığı için Lebron'un kutuplaştırıcı etkisi devam ediyor ama bundan bir 10 sene sonra ben kesinlikle bu isimler kadar saygı değer olacağına inanıyorum. (Benim gözümde zaten öyle de, genel kanı da bu yönde olur.)
  • ravenclaw  (19.06.19 00:20:44) 
En iyi ile ikisi benzer ilişki de. Saygı ve iyi en iyi birlikte olur. Dediğim gibi en saygı duyulan adam tanınir. Bilinir. Bill Russell i NBA takip etmeyen adam bilmez. Ama Jordan öyle değil. İlla alt yazı geçmemiz lazım sanırım. Bill russela saygı duymak nedir. Sıfır kuralin olduğu bir yerde oynamış biri.


  • JackDanielSparroww  (19.06.19 00:49:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.