[]

Xiaomi telefon alınır mı?

telefonlar konusunda çok cahilim. şöyle xiaomi veya huawei ayarında bir cihaz almayı düşünüyordum ki huaweiyi kahrolası federaller ocak dışı bıraktılar.

kendime yakışır şekilde aşırı sığ düşünerek dedim ki bunlar xiaomi'ye de aynı şeyi yaparlar mı yaparlar...

hakikaten böyle bir tehdit var mı yoksa xiaomi alayım mı?

 
hakikaten böyle bir tehdit yok.
xiaomi al

dilersen arama çubuğuna 'xiaomi' yazıp aratarak önceden yazılmış pek çok şeye erişebilirsin. insanlar defalarca xiaomi memnuniyetini belirttiği için artık yanıtlamak istemeyebilir.
  • Etanglement  (18.06.19 18:09:02) 
huaweiyi ile ilgili karar bildiğim kadarıyla ertelendi
ayrıca huawei yıllardır kendi yazılımının argesini yapıyor yakında yepis yeni süprizler çıkabilir
ben senin yerinde olsam xiaomi alirdim
  • baknedicem  (18.06.19 18:12:47 ~ 18:13:14) 
Ben kullanıyorum 6 aydır Xiaomi bir yamuğun görmedim daha. Taş gibi. Hızlı akıyor. Tasarım güzel. Tavsiye ederim


  • westblack  (18.06.19 18:27:22) 
Huaweinin şu ana kadar çıkmış tellerini alabilirsin. Sonuçta Google desteği olacak. Bundan sonrası için emin değilim. O yüzden huawai al.


  • JackDanielSparroww  (18.06.19 18:31:05) 
abooow başlığı okuyan yardırmış geçmiş. babuşlar siz hiç okumuyor musunuz la? ben ne sordum millet neler yazmış :D


  • sos fistik olsun mu  (18.06.19 19:12:59) 
Trump'a sormadığın sürece o tehdidin varlığını onayabilecek veya reddedecek kimse yok, dolayısıyla biz tercübelerimizi aktardık, hata etmişiz kusura bakma.


  • gkhncnzdgn  (18.06.19 19:17:26) 
Bir duyuruya da yazmıştım, buraya da yazayım. Xiaomi Huawei kadar r&d'si, kendi işlemcisi, farklı servisleri filan olan bir şirket değil. Ayrıca diğer Çinli markalar Huawei, Oppo, One Plus gibi ABD pazarında da değiller. Bu nedenlerden ötürü Huawei kadar büyük bir tehdit değil.

Ayrıca Qualcomm'un da en büyük müşterisi konumunda. Huawei kendi işletim sistemi Kirin'i kullanıyor mesela.

Xiaomi'yi daha çok parçaları biraraya getirip harika cihazlar çıkaran firma olarak nitelendirebiliriz. Ekosistem ürünleri de cabası.

Vergilere rağmen Türkiye pazarında muadillerine göre halen daha ucuza telefon satıyorlar. Mesela Oppo pop-up'lı cihazı Reno'yu 4999'a satıyor. Snapdragon 710 var. Xiaomi ise bugün pop kameralı mi 9t'yi tanıttı. Snapdragon 735'li fiyatı ise 3999.

Ezcümle Xiaomi candır.
  • efreet sultan  (18.06.19 19:52:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.