[]

Dolarin secim sonrasi tirmanmasi gerekiyor

Diyorum su piyasaya bakarak. Bu suni kur muhtemelen secime kadar gidecek en fazla. Butun veriler kotu cunku. Butce acigindan kredi notuna, s400 mevzusuna kadar.
Bu vaziyette doviz tirmanmak zorunda diyorum kisa zamanda. Secimden sonra gorecegiz tirmanisi diyorum. Ne diyorsunuz?



 
aynen temmuz itibarıyla yükselişe geçer.


  • candide  (18.06.19 12:35:16) 
gurbetçi kaynaklı döviz girişi nedeni ile bence yükselmez. ama kurban bayramından sonrası için muhtemelen yükselecektir.

not: ytd
  • helenart  (18.06.19 12:51:47) 
Gurbetci kaynakli doviz girişinin kayda değer bir etkisi olmaz derim ben.


  • stavro  (18.06.19 13:02:33) 
amcamlar gelecek almanya'dan. gram etkisi olmaz. kuruş harcamıyorlar.


  • orijinal nick bulamadim  (18.06.19 13:18:28) 
gurbetci ne harcayacak allah aşkına. turist yağıyor ülkeye bu tarz tutarların gözle görülür etkisi olsa dolar 4 olurdu bu turist sayısına göre.


  • ayin yazari  (18.06.19 13:23:35) 
s400 alırsak gör sen tırmanışı.


  • Fodera  (18.06.19 13:32:55) 
Gurbetciler artik salak degil.Eskiden para getirip bankaya yatiriyorlardi yada birikimlerini Almanyadaki Turk bankalari ustunden Turkiyedeki sisteme sokuyorlardi.Bahceli'nin adil kambiyo aciklamasi yaptigi yerde Turkiyedeki sisteme para sokan aptaldir.


  • turkuaz  (18.06.19 13:54:06) 
herhangi bir gelişme olmazsa, gurbetçi değil de turist kaynaklı olarak yaz süresince dizginlenebilir. ama kurban bayramı sonrası için kimse bilemez.

ama tüm dediklerim gelişme olmazsa. yarın çıkıp "s400'ü aldık, bir tarafınıza sokacağız eyy batı dünyası" denmeyeceğini kimse garanti edemez sonuçta.
  • akatreil  (18.06.19 13:54:09) 
Seçim sonrası İMF ile anlaşılacağı, bu durumun olumlu olarak algılanacağı ve TL nin değerini artıracağını,
S 400 lerin Türkiye’ye getirileceği ama kurulmayacağını ve ABD ile aramızda bir sıkıntıya sebep olmayacağını,
İmamğlu’nun kazanması halinde Muhalefetin fazla bastırması, İktidar içinde bir kalkışma veya MHP nin ittifakı bozma girişimi (ki bu durum MHP için ötenazi olur) gibi sebeplerle ufukta görülecek bir erken seçim ihtimali dövizin tansiyonunu yine yükseltir,
Diye düşünmekteyim.
  • Mirket  (18.06.19 14:39:47) 
koskoca merkez bankası defalarca müdahale etmesine rağmen dolar 10 kuruş oynuyor fazla değil düşünün artik ülkenin parası ne kadar değersiz ve zor durumda dolar bile koca ülkenin merkez bankasını tokat manyağı yapmış gereksiz damat hala onu düzelticem bunu düzelticem yalanlarıyla salakları oyalaya dursun
dolar yıl sonu 6 geçer diyorum yani haklısın
uzun vadede dolar herzaman kazandırır çünkü ülkemizin ekonomisi çok kötü durumda tek adam rejimi devam ettikçede düzelmesi mümkün olmadığı gibi dahada kötü olacak
  • baknedicem  (18.06.19 15:12:28 ~ 15:15:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.