[]

Niye basitlik dedi

Oysa çok güvendik.Bu da hemen yalana başvurdu.Bence bu da az daha güçlensin tayyipten beter olur.Demedi demeyin.Bizim millet bu tip kaba saba tipleri seviyor.Bundan sonra paralar türgeve değilde çydd ye akar.Yandaşlar akp değilde chp olur .Kayık aynı kayık sadece pastayı bölüşenler değişir .Ülkeden açıkçası çok ümitvar değilim.




 
Nereden biliyorsun daha beter olacağını, akacağını? Sen önüne gelene fetöcü, terörist, yunan, pontuslu, ermeni, pkklı, vatan haini, zillet diye aklına ne gelirse hakeret ederken sıkıntı yok, adamın ettiği tek bir laf yüzünden, o da kesin değil, daha beter olacak öyle mi...


  • opethian  (18.06.19 02:57:40) 
Sen kahin misin?


  • (s)AINT  (18.06.19 08:15:53) 
Seni anının önünde küçük düşürsünler, yaşlı insanları rencide edip geri döndürsünler, oradaki o kadar egosu yüksek milletvekilini, sen kontrol et. daha sonra adama it dedi diye kına. adama pontus dendi fetö dendi ailesine soyuna sopuna saldırıldı gık demedi, adama saldırsın diye üstüne gidildi normal bir insan gibi tepki verdi. adamı linç ediyoruz.

ben halen it dediğine yüzde yüz inanmıyorum. dediyse yanlış yapmıştır. kendisinide putlaştırmaya gerek yok ama bu ülkeye kılıçdaroğlu da imamoğlu da çok fazla. bu ülkeye muharrem ince gibi tek taraflı düşünen ulusalcı siyasetçi lazım. size fazla size.
  • mikahakkinen  (18.06.19 08:41:17 ~ 08:42:58) 
Asıl takılınması gereken "belediye tesislerinde içki sattırmaması, haremlik selamlık havuz hizmeti sunması ve daha da kötüsü bunlarla övünmesi" iken... İt dedi mi, demedi mi... Demiş olabilir, insani bir şey, eğer nadiren ve hakkıyken demiş ise.

Ben de otoriter biri haline gelmesinden çekiniyorum. Muhafazakarlık yarıştıran biri olması bizi düşündürmeli.

Hatta, genel olarak, dert etmemiz gereken, siyasetçilerin, yöneticilerin allah ve din laflarını ağızlarına -kırk yılda bir bile olsa- almaları olmalı, hamaset yapmaları olmalı.
  • pantepember  (18.06.19 09:00:13) 
itlik demiş olsun ne olacak sanki. hepimiz derdik o durumda. çevrende çok kişi var ve çok sinirlisin... ağzından illa ki bir laf çıkacak doğru veya yanlış. ki aynı durumu şu hava alanında güvenlikçiye edilen küfürde de gördük. demem o ki çevren kalabalıksa o an insanoğlu ne yaptığını ne dediğini dahi hatırlamayabiliyor.

bunun dışında reyiz 20 yıldır anamıza sövüyor dolaylı ve direk, kimsenin sesinin çıktığı yok.
  • gameofannen  (18.06.19 09:14:26) 
Birader bu solcunun fanatiği akp lilerden daha beter. Dün montaj diyen bugün hak etti diyor :)
Yanlışa yanlış demek erdemdir.
Yanlış için özür dilemek de erdemdir.
Yanlışı yalanla çarpıtmak ise tam olarak akp nin yıllardır yaptığı ve bizim karşısında durduğumuz şeydir.

Bence de ekrem imamoğlu bu süreçte fazla abartıldı. Akp’liler ve cb’nin bizzat şahsı sağ olsun.

Bana pek güven vermiyor. Seçildiği zaman Elbette gözler üzerinde olacağından dolayı kolay kolay yanlış bir şey yapamaz. Ama ülke bunların elinde olsa şu anki durumdan çok da farkı olmaz. Siyasetçiye güven olmaz.
  • adwokat  (18.06.19 10:07:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.