[]

duş rutininiz

boyun altını komple ucuz sabunla sabunlama ve fırçalama, boyun üstünü kaliteli sabunla sabunlama. bunlardan sonra boyun altını duş jeli ile köpürtme ve durulama. kapanış.

sizin nasıl?


 
Vücut gratisten alınan 15 20 liralık duş jeli +şampuan+tekrar duş jeli.kapanış


  • Ulufruko  (17.06.19 03:29:43) 
Şampi + Duj jeli + şampi + durulanma.


  • himmet dayi  (17.06.19 08:00:26) 
kafa iki kere şampu.
vücut komple hacı şakir.

  • teritori  (17.06.19 09:36:54) 
alt üst komple yeşil sabun.


  • orijinal nick bulamadim  (17.06.19 09:41:45) 
Yüzüme asla kimyasal getirmiyorum. Boynumdan itibaren duş jeli. (Ayda bir hamama gidip derin temizlik yaptırdığım için fırça, lif, vb. kullanmıyorum)

Eski erkek arkadaşım suratını da duş jeliyle köpürte köpürte yıkıyordu, şok olmuştum.
  • marla is in my head  (17.06.19 15:42:31) 
bugün de fasfakirliğin başka bi halini gördüm şükürler olsun, boyun altını ucuz sabunla yıkamak nedir ?


  • vladimirdökümov  (17.06.19 15:46:35) 
Şampuan + şamp + duş jeli + duş j + saç kremi

Cilt kuruluğum olduğu için bol nemlendiricili duş jeli kullanmak durumundayım. Yoksa banyo sonrası hayvani bir kaşıntı oluyor.
  • neysene  (17.06.19 20:34:03) 
itiraf ediyorum ki şampuan olarak genelde unibaby bebek şampuanını kullanıyorum. Üstelik vücut şampuanı olarak da onu kullanıyorum.

o yüzden aynı şampuanla rutinim şu şekilde:

saç+saç+vücut

saçı iki kez yıkayıp duruladıktan sonra vücudu lifle sabunluyorum ama öyle sert liflemiyorum normal sabunlamaktan farkı yok gayet nazik :d
  • nundu  (17.06.19 21:14:30) 
Şampuan + şampuan + duş jeli.

Gün içinde 2., 3. duşta sadece su + bazen duş jeli.
  • new day new life  (17.06.19 21:18:27) 
önce genellikle dandik duş jeliyle vücut yıkama, şampuan, yüzü ipek kese ile keseleme ardından bebek şampuanı ile yıkama; durulanis ve vücut yagi, kapanış.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (18.06.19 01:48:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.