[]

Ekrem Başgan NTV-Star Ortak Yayını

Selamlar.

Türk siyasetiyle ilgili anlamadığım bir şeyi soracağım. İktidar medyanın yüzde 90ına hakim. Ekrem başgan da iktidarı İstanbul’da inanılmaz zorluyor. Kazandığı seçimi iptal ettiler. Adam daha da güçlendi. Peki her şey iyi tamam da, adamı NTV veya star neden canlı yayına çağırıp daha fazla kişiye ulaşmasına imkan veriyor. Reis “çıkarmayın” dese bitti. Neden buna izin veriyorlar?


 
Belli bi asamaya kadar adayi saklamak/yok saymak ise yariyor.

Imamoglu o esigi asip secimi de kazandigi icin gizlemek onu iyice yuceltir/magdur eder bu saatten sonra. Daha cok ekrana cikarip ustune gitmek/siradanlastirmak lazim.

Zaten yayindayken surekli pkk fotolari arkada, sorular hep feto pkk vs.
  • brkylmz  (16.06.19 20:50:13) 
benzeri bir olay iki ay önce ukraynada da oldu. uzun süredir başkanlık hizmetini sürdüren şu an adını google'a yazmaya üşendiğim aday aynı burası gibi karşılıklı tv yayınlarından kaçınmaktaydı. son seçimlerde ise yine google a yazmaya üşendiğim komediyen aday eski seçimlerden daha güçlü bir şekilde karşısına geldi ve tüm anketlerde öne geçti.

sonuç ne oldu? karşılıklı olarak yanılmıyorsam bir spor salonunda açık oturumu kabul etmek zorunda kaldı çünkü anketler karşı adayın daha önde olduğunu gösteriyordu.


ülkemizde olan şey de muhtemelen öyle. anketlerde ekrem imamoğlu önde gözüküyor ki en fazla anket yaptıran partidir akp. mevcut durumu ters çevirmek için son 1 haftada yapılabilecek tek şeydi bu yayın.

ukrayna'da işe yaradı mı? hayır. komediyen aday açık ara farkla seçimi kazandı. istanbul seçiminde ne olur bilemem tabi ki. iki tarafın da izlediği bir yayını hangi taraf olağan dışı kabul ediyorsa seçim anketleri onun aleyhinedir.

akp ukrayna'nın aksi bir sonuç almayı umuyor ki eğer anketler aleyhteyse çok da mantıksız bir hareket değil.
  • syozkn  (16.06.19 21:50:18) 
Geride olunca ve uslu bir sunucu ayarlayinca kaybedecek bir seyin olmuyor.


  • dunal  (16.06.19 23:55:52) 
binali zaten kaybetti ve gelecek seçimde kaybetmesi yüksek ihtimal. yani binali yıldırım'ın kaybedecek hiçbir şeyi yoktu.


  • Goldstein  (17.06.19 02:39:28) 
çıkarmamak oy kazandırdı çıkarıp gaf arayalım dediler o da yaramadı. o sebepten.


  • mikahakkinen  (17.06.19 09:08:11) 
hata yapmaya zorluyorlar
tek kadar çok konuşursan, o kadar hata yaparsın

  • tamamhosdiyonda  (17.06.19 09:53:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.