[]

siyah tişörtleri güneşten korumak

yok mudur bunun bir yolu? adidas, pull & bear, les benjamins vs birçok markadan aldığım neredeyse sü siyah tişörtlerim var. çoğu dışarıda birkaç kez giydikten sonra özellikle yaka kısmı olmak üzere renk değiştiriyor. hani tişört olduğu için zaten yazın giyilecek. gezmeyi de çok sevdiğim için çoğu zaman güneş altındayım. çakma desem o da değil. yok mudur bunun bir çözümü?




 
çözüm iade. baktın renk değiştirmeye başladı tak iade et yenisini al.


  • loser blueser  (16.06.19 14:19:31) 
Bence terden beyazliyor. Ter ve güneş birleşince renk gidiyor


  • westblack  (16.06.19 14:23:23) 
Pamuklu olup da solmayan yoktur kanımca. Sentetik olanlar daha dayanıklı. Bence güneş altında açık renk tişört giymek her yönden daha mantıklı.


  • prizmatik  (16.06.19 14:25:41) 
iade kabul edeceklerini sanmıyorum ama denetim yine de. sentetik olanlar evet tabi ki daha dayanıklı reebok ve adidas koşu tişörtlerim var ve hala ilk günkü gibi.


  • everythingok  (16.06.19 17:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.