[]

Çalışmayan Arkadaşa Bebek Hediyesi

Herkese selamlar,

Sevdiğim bir arkadaşımın bebeği oldu. Kendisi bir süredir çalışmıyor. Hediye olarak bebeğe kıyafet alacaktım ama sonra düşündüm herkes alıyor onu.

İhtiyacı olan bir eşyayı öğrenip onu almak istiyorum mesela bebek bezi falan. ama nasıl sorulur hiç bilmiyorum. Ne demek gerekir acaba?

Tikler gelecek,
Teşekkürler

 
Bence doğrudan para vermek daha mantıklı. para da tabii çeyrek altın olarak veriliyor, malum.


  • osuran imam  (16.06.19 13:11:16 ~ 13:11:25) 
İmam+1

Altın alman çok makbule geçer. Şimdi gider bez alırsın,bebeğin cildine bir marka iyi gelmiyordur ziyanlık olur vs. En temizi bütçenin el verdiği şekilde bir altın al nazarlıkl birlikte tak.
  • ManikD  (16.06.19 13:15:59) 
sormadan butcene gore sayida alabilirsin ama tabi ceyrek/yarim/tam altin en kibarcasi olur


  • alttaraf  (16.06.19 13:19:50) 
hediye çeki de verebilirsin ya da dolar veya euro verebilirsin, al-sat farkı daha az olur altına gore.


  • s0phiesw0rld  (16.06.19 14:18:51) 
Çeyrek çok gelirse gram altın da alabilirsin


  • mobydick  (16.06.19 14:58:40) 
Butcene gore dolar tak. (Altin al sattan zarar etmesin az da olsa)


  • brkylmz  (16.06.19 20:14:08) 
Ebebek gibi bir yerden bütçeye göre bir hediye çeki veya çeyrek altın en makbul olanı bence.

Nerdeyse 1 ay önce baba oldum ve en çok işimize bu şekilde gelen hediyeler yaradı. Kıyafet oyuncak falan herkes alıyor zaten. Mantıklı olan neye ne zaman ihtiyaç duyarlarsa o zaman kullanabilecekleri bir hediye.

Altın döviz hediye çeki.
  • emfuzi  (17.06.19 00:29:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.