[]

Ekrem VS Binali Canlı Yayın Komplo Teorileri

Bi kere İmamoğlu’nun avantajına olmayacağı kesin

Bence iki ihtimal var. İkincisi daha olası.
1- çok sıkıcı geçecek. Sadede projeler anlatılacak. Atılan iftiralar çamurlar yalan yere iptal edilen mazbata durumlarının hepsi havada kalacak.

2- ekrem beye komplo kurulacak, son kozunu oynayan binali böylelikle ekremi alt edecek.

Ben zaten ismail denen herife güvenmiyorum. Fetö okullarına övgü dizdiği röportajı var isteyen yutuptan baksın.
Adam kazandı faciası var.
Bi ara kanal d’de sabah programı sunan bi abimiz vardı, adını unuttum. Muhalif diye kovmuşlardı. Taa yıllar yıllar önce ismail için kripto akp’li demişti de o zaman götümle gülmüştüm. Ancak gülmekle kalmadım ve gözlemlemeye devam ettim. Her gözlemimde şüphelerim daha da arttı. Adam kazandı derken nasıl gözlerinin içinin güldüğünü gördüğümde ise tamamen emin oldum. Şimdi de moderatörlük mevzusu çıktı. Ne bu ne de portakal güvenilmeyecek isimler.

Moderatör üzerinden ekrem bey’in çaresiz eli kolu bağlı bırakılma ihtimali var mı sizce? Başka ne türlü komplo dönebilir? Dönmez demeyin. Adamlar koskoca seçimi İPTAL ETTİ. 17 yıl sonra düelloya çıkacaklar. Bi planları olmasa neden bu kadar rahat sözde muhalif birinin moderatörlüğünde düelloya çıkıyorlar??
Yarın ola hayır ola.

 
it videosu gösterilecek.


  • neverlose  (16.06.19 00:51:27) 
Ya hocam adamların bu programda yapacakları bir oyuna ihtiyaçları mı var allah aşkına?

Utanmadan sıkılmadan görevlileri bahane ederek seçimi iptal ettiler. Sonra hiçbir şey olmamış gibi aynı görevlileri tekrarlanan seçimde tekrar görevli olarak atadılar. Seçimi neden iptal ettiğini YSK bile açıklayamadı.

Sudan sebeplerle seçim iptal edip kimse kararı durduracak bir şey yapamıyorken kumpasla bilmem neyle ne diye uğraşsınlar ki? İmamoğlu'nun olası başkanlık adaylığı (sanki rejim değişmemiş gibi hala cumhurbaşkanlığı denmesine ifrit oluyorum) için ipini erkenden çekmek istiyorlar deseniz o zamana kadar seçimlerin yapılmaya devam edileceğinin ne garantisi var? Yapmıyorum dese kim yapacaksın diyecek?

7 Haziran'ı ve 31 Mart'ı kabul etmeyen AKP 23 Haziran'ı neden kabul etsin? Bence üzerine düşünülmesi gereken soru bu olmalı.
  • yürümeyin  (16.06.19 01:41:44 ~ 01:42:20) 
Çünkü burası onun bunun değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkesi. Atatürk adı hafızalarda ve kalplerde var olduğu sürece ne kadar devletin yargının medyanın tamamını ele geçirirseniz geçirin asla ve asla ülkede kalıcı bir hakimiyet kuramazsınız. Yok öyle ben seçim yapmıyorum hadi bakalım kim karşı çıkacak ayakları. Bu ülkenin kuruluş temellerinde cumhuriyet ve demokrasi vardır, her ne kadar o temelleri sarsmaya çalışırsanız çalışın bina yıkılmadan temeller dimdik ayakta kalmaya devam eder.

Sözün özü bugünler onların, gelecek bizimdir. Yargı onların sandıklar bizimdir. Hile ve zulüm onların, adalet ve vicdan bizimdir. "Hattı müdafaa yoktur, sathı müdafaa vardır. O satıh, bütün vatandır." "Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim!"

Her şey çok güzel olacak!
  • siyah giyen adam  (16.06.19 02:16:48) 
Bence süt liman geçicektir; etliye sütlüye dokunulmadan projeler anlatılır, bazı şeyler yuvarlak geçiştirilir. Binali zaten atak yapacak pozisyonda değil, Ekrem de kendine güvenen, rahat bir duruş takınıp saldırıdan uzak ve sakin bir tavır takınacak. Hatta komikli şakalı, binali'ye hakkını verecek şeyler bile söyleyebilir.

Akp kazanma ihtimalini yüksek görse sittin sene bu yayına izin vermezdi. Bunca yıl sonra ne değişti ki kabul ettiler?
1-mağlup olurlarsa bunu güçlü rakip karşısında olmasını tercih ederler, Ekrem akp'lilerin de bi nebze içine sinerse insanlar seçim kaybını büyütmez. Binalinin pasifliği de görünmüş olucak, bu da herkesin söylediği hedef saptırma konusu açısından mantıklı.
2-akp uzlaşmacı olmayan tavrın artık akp'lileri de rahatsız ettiğini fark etti. Ekrem'in mağrur duruşu, çirkinleşmemesi akp'nin iktidar olmasını sağlayan "mağdura sempati" duygusunun Ekrem lehine işlemesine sebep olmak üzere. "Çaldılar" mesajı halkta yankı bulmadı, bu yüzden bi noktada uzlaşmacı olmaya çalışıyorlar "erkekliklerine bok sürdürmeden".
  • Jux  (16.06.19 02:31:39) 
bence olsa olsa en maksimum yıldırım yayını terk edip, haksızlık, mağdur propagandası yapar, onun dışında karşılıklı salvolar olur ama ciddi bir şey beklemiyorum.


  • gezegen olan pluton  (16.06.19 02:34:05) 
hiç bir şey yapamazlar ne yapsalar ekoya yarıyor. eko mağdur konumuna geçtiği an rahat eder.


  • mikahakkinen  (16.06.19 12:52:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.