[]

hugo'ya küfreden çocuğu buldum

gece 12'de ekşi'deki başlığa tüm bilgileri, facebook linkleri ile beraber yazmayı düşünüyorum ancak bazı çekincelerim var.

1- aile kendi halinde takılıyor görünüyor, şimdi yüzlerce kişinin mesajlarla filan rahatsız etmesini pek istemiyorum açıkçası.

2- adrese kadar var elimde ancak o kadar çok bilgiyi paylaşmak istemiyorum tabii ki. ne kadar bilgi paylaşmam gerektiği konusunda fikir verirseniz sevinirim. sadece isim mi yazsam, facebook profillerini de yazsam mı?
gerçi isim yazınca facebook profillerini de herkes bulacak nasılsa o yüzden onu sakınmanın ne anlamı var.

3- facebook linklerini ekşide yazmanın hukuki olarak bi sakıncası var mı bilgisi olanlar yazarsa sevinirim. birilerini hedef göstermek gibi oluyor sanırım ama burda öyle bir amaç yok birçok kişinin merak ettiği bir şeyi açıklığa kavuşturmak amaç sonuçta.

burda yapılan yorumlara göre yazıp yazmayacağıma karar vereceğim. tikler geç gelebilir. teşekkürler.

 
video varsa paylaş yoksa kurcalama


  • garavel  (15.06.19 11:01:47) 
Mesela duyuru'da paylaşsanız ben direkt silerim, kişilik haklarının ihlaline giriyor çünkü. Bence sözlükte paylaşıp insanları rahatsız etmenin bir anlamı yok.


  • fraise  (15.06.19 11:02:20) 
ya ne gerek var, insanlar öğrenince hayatlarında ne değişecek, iki günlük goygoy için insanları rahatsız edeceksiniz

bu olayın böyle kalması hem daha güzel 3-4 senede bir tartışma hortluyor efsane kendini sürdürüyor
  • freebird5406_2  (15.06.19 11:02:20 ~ 11:03:41) 
caps it or it didn't happen
video varsa paylaş yoksa yalan söylediğini hepimiz biliyoruz.

isim vs yayınlarsan video da o da özel hayatın ifşası anlamına gelir bu durumda. isimleri karala/biple video da.
  • basond  (15.06.19 11:04:52) 
Öyle bi olay olmadı ki.


  • ssiradanbirigibi  (15.06.19 11:05:32) 
Hay Tolga abinin de Hugo'nun da... Nolacak ifşa edince? Adam bunca yıldır kendisi çıkıp söylememiş, belki utanıyor, belki unutulsun gitsin istiyor? Nasıl kanıtlayacaksın hem? Ben de bulurum iki dakikada bi' tomar adam nedir yani? Milletin ne güzel dertleri var ulan.


  • Beherit  (15.06.19 11:10:54) 
@mor bembombom
suçlu bulmakla ne alakası var? tabii ki kimsenin kimseyi suçlu bulduğu yok. ortada şehir efsanesine dönmüş ve sürekli tartışılan bir şey var. olayın aktörlerinden kimi inkar ediyor kimi oldu diyor vesaire. kimse çocuğun kötü bir şey yaptığını düşünmüyor ya da ortaya çıkarsa çocuğa saldırmayacaklar ki. sonunda açıklığa çıktı diye rahatlayacaklar sadece olay bu.

"Sanki anlık küfreden çocuk terör örgütü mensubu da normal aile rolü yapıyor gibi."

bu kadar niye uçtunuz anlamadım? çocuk küfür etti diye hakkında kötü düşünen kimse yok ki zaten. mevzu olayın olup olmadığı. bu kadar insanın hafızalarını sorgulaması gibi şeyler.
  • tolga.abi  (15.06.19 11:11:09 ~ 11:18:30) 
Video yoksa bir anlami yok. Kimse sallamaz zaten


  • brkylmz  (15.06.19 11:16:28) 
@tolga

insanların derdi olayın ortaya çıkıp rahatlamak değil, tam tersine belirli bir yaş grubu sadece nostalji hissiyle tartışıyor kafasını boşaltıyor eğlenceye dahil oluyor sonra sayfayı kapatıp hayatına dönüyor, düşündüğün kadar önemsenmiyor

yani bırakalım da bazı şeyler aydınlanmasın gizemli kalsın, eğlencesi buradan geliyor

bu olay biraz la sagrada familia inşaatının halen tamamlanmaması olayına benziyor, ortada bir efsane var merak uyandırıyor ve turist çekmeye devam ediyor

bizimki de kendi çapında bir şehir efsanesi, bu haliyle güzel
  • freebird5406_2  (15.06.19 11:17:52 ~ 11:23:49) 
@mor bembombom
teşekkürler şimdi derdinizi daha iyi anlatabildiniz. ilk cevabınız fazla abartı olmuştu. ben kimsenin çocuk hakkında kötü bir düşünceye sahip olduğunu düşünmüyorum açıkçası. ama dediğiniz gibi popüler bir mesele olduğu için rahatsızlık verenler olabilir, zaten esas çekincemin bu olduğunu en başta söylemiştim. hala yazmamış olmamın sebebi de bu.

  • tolga.abi  (15.06.19 11:22:46) 
benim diyebileceğim bişey yok. çok güçlü bir hafızam var, hügo'yu da yaş itibari ile her gün kanal6 da izlerdim. o günü net olarak hatırlıyorum küfür olayının olduğu günü, buna karşın öyle bişey olmadı diyen de bir sürü insan oldu, işte beynin bir oyunuymuş falan dediler onlara da hak vermedim değil , eğer videoyu bulduysan izlemeyi çok isterim. hem o zamanın teknolojisi ile canlı mı yayınlaıyordu ondan bile emin değilim.


  • Fodera  (15.06.19 11:41:35) 
Yazman bir şey ifade etmeyeceği için yazma. Aklıma takılan şey bulduğun kişinin o olduğundan nasıl bu kadar emin olabiliyorsun?


  • Depik  (15.06.19 11:45:04) 
Video varsa paylaş, ismi gizle. Onun dışında kimseyi ifşa edip hayatını düzenini bozma.


  • Trene çelme atan adam  (15.06.19 11:54:48) 
Kamusal yarar ağır basıyor. Bu iş artık açığa kavuşmalı.
Çocuğun bilgileri öğrenilip itiraf ettirilmeli.
Tolga abi de koca bir nesle şizorfren muamelesi yaptığı için çıkıp özür dilemelidir.
  • adwokat  (15.06.19 12:08:34) 
Adam nicki bile tolga abi diye almis lan asdafgfg.

Abi adam cikti tv'de o olay gercekse, kanitlayabilen gelsin kanitlasin hodri meydan dedi. Otesi yok. Gercek degil iste. Koca ayak efsanesi gibi bu da.
  • stavro  (15.06.19 12:31:58 ~ 12:32:24) 
video yoksa bir anlam ifade etmiyor, boşuna yorulmayın.


  • candide  (15.06.19 13:27:02) 
oyle bir olay olmadi, sacmalamayin.


  • cay sigara  (15.06.19 13:34:33) 
Olayın olmadığını inkar edenlerin yapımcının açıklamalarından haberi yok sanırım.
eksisozluk.com
www.alphanmanas.com


@tolga , ulaş tokuş'tan mı bahsediyorsun?
video varsa kesinlikle yayınlamalısın, ismi sansürleyebilirsen iyi olur(ulaş değilse) .
  • owaki  (15.06.19 14:17:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.