[]

Kilo vermeye yardimci

Merhabalar,
Bi suredir diyet yapiyorum.
5 kg verdim. Son bi 5 kg daha vermek istiyorum.
Yalniz fark ettim ki ben bu surecte ekstra hicbir sey yapmadim.
Diyet yapanlar/yapmislar surece yardimci neler yiyip icmek lazim?

Surdan aklima geldi aslinda, bugun markette gordum mesela elite skinny diye detoks icecegi var.
Kullanan var mi ve ayrica cok cahilim evet ama bu detoks tam olarak ne ise yariyor. Sisenin ustune neden skinny yazmislar?

 
Ben 20 kilo verdim. Ekmek,pirinç,makarna,bulgur gibi yiyecekleri kestim. Maden suyu,sade türk kahvesi içtim ve hergün 1 saat yürüyüş yaptım.


  • rock n roll  (14.06.19 21:13:16) 
Mobildeyim o yüzden editleyemedim bir de sabahları kefir içtim.


  • rock n roll  (14.06.19 21:14:55) 
Zayıflama içecekleri/yiyeceklerinin alayı yalan.

Sağlıklı beslenme + spor . Tek formül bu.

Bunun dışında bilmem ne çayı, bilmem ne otu yalan.
  • levpontryagin  (14.06.19 21:35:51) 
@levpontryagin ben de oyle dusunuyorum. Su an kilo veriyorum ve simdiki hedef 5 kg o kadar da elzem degil aslinda ama versem iyi olur. Dedim hizlandiracak bir yol var mi. Gozlerim parladi o skinny detoks sisesini gorunce valla :(


  • Flipsflops  (14.06.19 21:53:00) 
Peki bu detoks ne ise yarar o zaman


  • Flipsflops  (14.06.19 21:53:36) 
Meyve sebze suyu işte. Mikro besinler almanı sağlar. Ama su olduğu için lifli değildir. Bunun yerine vitamin hapı almak veya meyve sebze yemek çok daha faydalı olur.


  • (s)AINT  (14.06.19 23:39:02) 
kilo vermen durmuşsa benim bildiğim tek yöntem daha fazla hareket etmek. yürüyorsan koşmak, koşuyorsan ağırlık kaldırmak vs vücudu daha fazla yormak yani. aman gözünü seveyim o detoks içeceklerini falan sakın alma alayı şeker deposu onların. mümkün mertebe paketli gıda tüketme tüketeceğinde de muhakkak etiketini oku almaktan vazgeçiyorsun zaten etiketi okuyunca. asitlik düzenleyici, glikoz, şeker, kıvam arttırıcı vs en temizinde bile bunlar var.


  • dedim ben sana  (14.06.19 23:43:03) 
@dedim ben sana etiket okumak cogu zaman gercekten vazgeciriyor


  • Flipsflops  (15.06.19 11:45:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.