[]

açılan ayakkabı tabanı neyle yapıştırılır?

kolej ayakkabısı tarzı bir ayakkabı giydim bugün, yine onun tipinde babetten biraz daha tabanlı bir de yedek ayakkabım duruyor burada. demin baktım ayağımdaki ayakkabının tabanı açılmış. yedek olana elimi atınca onun da aynı şekilde olduğunu gördüm. muhtemelen çıkarırken tabanını ittirerek çıkardığım için açmışım ikisini de. kaldım ayakkabısız.

işyerimin yakınlarında yeni ayakkabı alabileceğim ya da tamir ettirebileceğim bir yer yok. ancak kırtasiyeler var. ben bu ayakkabının tabanını neyle yapıştırabilirim? ikisi de deri. hatta evde bir de spor ayakkabım var aynı şekilde çıkarırken tabanını açtığım. tamire veririm deyip aylardır götüremedim. ne alsam hem deri ayakkabıları hem de spor ayakkabıyı yapıştırabilirim?

cevap yazanlara şimdiden teşekkürler

 
www.google.com

Arada koklarsan güzel de kafa yapar :)

Kullanılması biraz değişiktir. Yapıştırılacak iki yüzeye ayrı ayrı sürülür. Bir süre beklenir. İki yüzey bir araya getirilip bir süre baskı uygulanır.
  • Mirket  (14.06.19 12:49:44) 
www.hepsiburada.com

Bunu alın geçin, Bally, Derby falan salıyor kendini bir süre sonra, linkteki endüstriyel yapıştırıcıyı kullanın gayet sağlam olur.
  • Beherit  (14.06.19 12:54:08 ~ 12:57:40) 
Güç uygulayacak aparatınız (işkence vs.) yoksa karbonat-japon kardeşliği (işinizi görür) yoksa @mirket'in derby tavsiyesi ama illaki bir baskı uygulamak gerekiyor düzgün olması için.


  • synax  (14.06.19 12:54:47) 
@mirket @beherit @synax ya bana hemen bugünü kurtaracak bir şey lazım baliyi buradan kırtasiyeden bulabilirim ama baskı uygulama şansım yok en fazla güzelce sürüp ayakkabıyı giyip üstüne basabilirim :) beni akşam eve gidene kadar idare eder mi? ya da diğer ayakkabıları evdeyken sürüp mandal taksam bikaç saat kalsa o sabitlemek için yeterli olur mu?


  • kakamelsokoban  (14.06.19 13:01:18) 
O zaman @Mirket'in dediği gibi Bally alın yapıştırın, idare eder eve gidene kadar. Mandalla falan olacak iş değil tabii o, ayakkabı tamircisi bulun uğraşmayın. :)


  • Beherit  (14.06.19 13:13:38) 
ben şununla birkaç ayakkabı ve patlamış şişme yatak tamir ettim, asla bir açılma vs olmadı.

www.koctas.com.tr

uygulamak için yapıştırdıktan sonra üzerine ağırlık koyup hareket ettirmeden 48 saat bekletmen gerektiği için bugünlük işini görmez, ama zamanın olduğunda tavsiye ederim. ağırlık olarak da ben ağır bir masanın ayağını kullanıyorum.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (14.06.19 13:18:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.