[]

kolay taşınır, uygun fiyatlı kamp sandalyesi önerilerinizi alabilir mym?

s.b?




 
uygun fiyatlı migros gibi yerlerde olan, hem rahatsız hem de dayanıksız modeller var.

rahat ve kaliteli istiyorsan decathlona bak, fiyatı yüksektir ama migros gibi yerlerde satılanlara benzemez tabii ki, hem rahartlık hem sağlamlık açısından
  • Fodera  (14.06.19 10:37:20) 
kollu ahşap olanlar nasıl ? onlar daha rahat gibi gözüküyor?


  • xdenizx  (14.06.19 10:43:11) 
Onları sırtında tasiyamazsin. Araç lazım. Katlanmiyorlar ve ağırlar diğerine göre


  • westblack  (14.06.19 10:44:27) 
uygun fiyat= çöp, bel ve sırt ağrısı, pişmanlık, küfür ve beddua.

alınması gereken: decathlonda 75 tl ye satılan en makulu.
  • yazar yazmaz yazan yazar  (14.06.19 10:48:00) 
hocam dechatlon'dan şaşmayın.


  • babilbaligi  (14.06.19 10:50:45) 
en kolay tasiyabileceginiz bu tipler, aliexpreste de var. ama ayi gibi oturursaniz kirilir. kibar kullanmak gerek.

www.hepsiburada.com


daha saglam ama daha agirlari icin de decathlon.

para son kriter olsun. o migros bim tipi katlanirlar bir yaz anca saglam kaliyor.
  • jimicik  (14.06.19 11:05:27) 
dekatlondakiler de ağır geldi bana. şunlar hafif gibi. rahatlıkları nasıl bilemiyorum bunu da.

www.hepsiburada.com
  • for day to break  (14.06.19 11:06:10) 
bunlar standart migros bim tipi katlanir sandalye. iki tanesi 110 tl diyor. yine 55e geliyor tanesi. belki birazcik daha kalitelidir.

55 verip onu alip bir yaz kullanacagina 75e bunu al, hep kullan

www.hepsiburada.com
  • jimicik  (14.06.19 11:25:58) 
benim adi ve rahatsız, migroslarda satılıyor dediğim modelin linkini paylaşmışsın.


  • Fodera  (14.06.19 12:58:03 ~ 12:58:12) 
migrosta satılanların ömrü sık kullanacaksan yaklaşık 2 sene. ayda bir iki kullanacaksan daha da uzun gider. decathlondakilere ise hiçbir şey olduğunu görmedim.

rahatlık açısından decathlondakiler daha önde tabi. ama migrostakiler de gayet idare ediyor. sonuçta saatlerce oturduğun zaman her ikisi de belli bir süreden sonra rahatsızlık vermeye başlıyor zaten. tam rahatlık için biraz paraya kıymak lazım. ben mesela amazondan bir kamp sandalyesi aldım 2 sene önce, evimdeki koltuğumdan rahat. şuraya linkini de bırakayım.
www.amazon.com

taşıma kolaylığına gelirsek, bence migros ve decathlondakilerin arasında ağırlık bakımından bir fark yok. ama decathlonu taşıması daha kolay. sandlyenin üzerinde entegre, sağlam bir taşıma ipi var omuzuna asmak için. migrostakilerin ise sandalyeden ayrı bir taşıma çantası oluyor, sandalyeyi onun içine koyup omuza asıyorsun. ama o çanta yırtılıyor birkaç kullanımda. o olmadan da omzuna asamazsın, katlayıp elinde taşıman gerekir.

hepsiburada'da linkini gönderdiğin sandalye de migrosnkilere benziyor ama eğer bu tip alacaksan o hepsiburadadakini alma, gene migrostan al derim. migrostakiler gene belli bir kalitede oluyorlar. internetten alınca aynısını aldım sanıyorsun ama gelen ürün baya kalitesiz oluyor.

iri yarı ya da uzun biri kullanacaksa kesinlikle decathlon'dan aşağısını almamak lazım yalnız. biraz hızlı oturdukları zaman migrosunkileri kırıyorlar :)

bir de decathlonda iki tip sandalye var, birinin bardak koyma yeri yok. tam bir fail. bardak koyma yeri olsun mutlaka.
  • istanbul kanatlarimin altinda  (14.06.19 13:53:02 ~ 13:55:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.