[]

sixt

ya fiyatları baya iyi,
km sınırı varmış +400km ekleyince bile daha ucuz oldu fiyatı garenta'dan

bir yamuğu var mıdır? bloke tutarı bile 250tl diyor mercedes'e

 
biz ukrayna'da kullandık. hatırladığım kadarıyla internetten bilgilerini girip rezervasyon yaparken herhangi bir ücret çekmiyor. ücreti orada arabayı almadan hemen önce ödüyorsun. bir de üzerine bloke tutarı çekiyor. bizde şöyle bir şey olmuştu. 340 euroydu kiralama bedeli. benim kartın limiti de öyle çok yüksek değil. üzerine bir de adam dedi ki bloke bedelini de çekeceğiz, o da 500 dolar. doğal olarak o kadar büyük bir miktarı çekemedi, limitim yetmedi. 340'ı bir kartla 500'ü diğer kartla çekelim diyoruz, hayır diyor. nakit verelim diyoruz ona da yok diyor. daha kapsamlı sigorta aldığın zaman 340 yerine 450 tutuyordu, ama bloke miktarı diyelim 120 dolara düşüyordu. dedim bunu yapalım o zaman. dedi ki 450'i çektik sonra 120lik bloke miktarını çekmezse gene yarrağı yediniz :) türkiye'yi arayıp limit yükseltmekle filan uğraşmıştık, ama dışında hiçbir problem yaşamadık. adam tüm bunlara rağmen anlayışla karşıladı, 1 saat bizi bekledi. internette arabayı sabah 8d'e bırakacaz diye yazmıştık, 10'da bıraksak olur mu dedik, hay hay dedi. zaten uluslararası bir firma. tavsiye ederim. bloke olayını herhalde rezervasyon yaparken anlamadım, problem biraz da oradan çıktı.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (14.06.19 03:29:01 ~ 03:31:03) 
Diğer kurumsal firmalardan bir farkı yok. Kullanabilirsiniz.


  • elorelia  (14.06.19 08:44:58) 
Ben de önceden hep Garenta'dan kiralıyordum, bir gün araçları kalmadı ve mecburen yan dükkan olan Sixt'ten kiraladım, sonra da hep Sixt'ten kiraladım ve hiç sorun yaşamadım.

Mercedes'e bloke tutarı 250 tl diyor olabilir ama kredi puanınıza göre belirleniyor alabileceğiniz arabalar (Garenta'da da Sixt'te de).
  • marla is in my head  (14.06.19 09:07:49) 
@sixt
garenta'da sorun olmuyor orada da olmaz sanırım

  • dedim dedim de kime dedim  (14.06.19 11:10:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.