[]

malaga granada cordoba sevilla turu gun secimi yardimi

selam cuma sabahi makagaya gidip haftasonunu deniz kum gunes gece hayati gecirip
pazar - pazrt granada
pazrt sali cordoba
sali- pers sevilla diyorum sizce mantikli ? 2 gunu sevillaya ayirdim

 
araç mı kiralayacaksın?


  • otopsicocugu  (13.06.19 18:54:56) 
dönüş sevilla'dan mı olacak? arac kiralamayacaksan ulasimi zor ve pahali bi rota olur. ronda'yi da bi sekilde listeye eklemeni tavsiye ederim.


  • in vino veritas  (13.06.19 19:22:27) 
Ayni turu yaptim eve varinca ayrinti yazarim


  • basond  (13.06.19 19:32:30) 
Otobusle iyi oluyor o rota.

Bence ideal, cok keyif almistim oralarda. Ama granada’ya iki tam gun olabilir. Bu arada alhambra icin bileti onceden almak lazim, unutma sakin.
  • kuehles blondes  (13.06.19 19:41:15) 
Cordoba 1 gün bence maksimum. Granada'da 1 gün sadece El-Hamra sürüyor. Giriş biletini erken alın. Cordoba + Granada toplam 2-2.5 gün diyelim. Geri kalan zamanınızı Sevilla'ya ayırın.

www.eksiduyuru.com
  • Lim5  (13.06.19 19:43:20) 
Cordoba'ya 1 gün yeter. Granada mükemmel bir şehir, sakın iki günden aza düşürmeyin onu hatta artırın bence bol bol bedava tapas yersiniz, artı Alhambra tabii. Malaga'ya sırf deniz için gidecekseniz kıyı şeridinde başka bir şehri de düşünebilirsiniz, öyle ahım şahım bir yer değil bence Malaga.


  • lolita  (13.06.19 20:41:01) 
bana da sevilla için 2 gün fazla geldi, alcazar el-hambra'dan etkilenerek inşa edilmiş ama el-hambra'nın mükemmelliğini gördükten sonra çok da etkilemiyor insanı. başka da çok yapılacak birşey yok gibi. bir de çok basık bir şehir ben pek sevememiştim.


  • bastille  (13.06.19 22:37:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.