[]

1500-2000TL arası laptop tavsiyesi?

dostlar sadece internete girmek, office programları, film dizi vs. için kullanacağım. ince, hafif bir laptop arıyorum bunun için. ne önerirsiniz?




 
zamanında böyle düşünerek piyasadaki ucuz laptoplardan birini almış ve pişman olmuştum. film dizi ve office için bile olsa insani çileden çıkarmaması için hızlı akan bir laptop şart. ssd kesin olsun. işlemci en azından i5 8250u olsun.


  • kamile necaset  (13.06.19 13:23:21) 
Ssd kadar ram de çok önemli. Düşük segment alırsınız 1 sene sonra kafayı vuracak yer ararsınız. En azından 3000-3500 bütçe ayırın pişman olmayın.
Ayrı kamile necaset'in bahsettiği işlemci güç tasarrufuna dayalı işlemcidir, U modelleri yerine H modellerine yönelin.

  • aynabugusu  (13.06.19 15:18:33) 
Yukarıdaki iki arkadaşa da katılıyorum. para biriktirmeye devam!


  • güneyli çocuk  (13.06.19 15:21:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.