[]

Hazir gida - islenmis gida sektoru turkiye

10 dk da hazir 5dk ya icilebilir vs gibi ana yemek makarna vs gibi urunlerin imalatini ve tedarigini saglamak icin kacbin dolarlik yatirim gereklidir. Fizibilite gibi ayrinti kisimlari kenara koyup ortalama bir yatirim icin. Karli olmayabilir veya manyakmisin o kadar parayi faize yatir diyenleri bir kenara birakiyorum.




 
0. muhtemelen yapacak birileri vardır. pazarlamayı çözerseniz risksiz olarak yapılabilir.


  • ozdek  (12.06.19 21:45:46) 
fiyat veremem ama "iyi" bir yatırım gerekli.

alacağınız hammaddeleri kuru olarak temin etmelisiniz. yaş olarak elde edecekseniz de kurutma alt yapısını çok iyi kurmalısınız. nem oranı ve paketleme sıkıntılarınızın temelini oluşturacaktır.

sadece ürettiğiniz değil aldığınız ham maddenin sürekli kontrolünü yapmalısınız. sadece üretim değil işin laboratuvar kısmını da işin içinde tutmalısınız.
bir ara unilever'in analizlerini yapan bir laboratuvarda çalışıyordum bir iki kere de tesise gitme şansım oldu. ciddi bir iş yapacaksanız çok hassas üretim yapılmalı. üretimde kullanığınız suyun arıtmasına bile dikkat etmelisiniz. ufak bir hata ciddi mali kayıplara yol açacaktır. halk sağlığı ve marka değerine vereceği zararı düşünemiyorum bile.

konu ile ilgili iso standartları mevcuttur mutlaka. onları bulun ya da satın alın. ön bilgilendirme ve tesis hakkında güzel veri sağlayacaktır.
  • unique hint kumasi  (12.06.19 21:51:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.