[]

Baştan yaratmak

>>Selamlar, kendinizi baştan yaratmak istediniz diyelim,paranızda var biraz.Neler yaparsınız?Geniş anlamda söylüyorum baştan yaratmayı. Fiziksel olur,zihinsel olur, genel kültürle ilgili olur.Fikirlerinizi merak ettim.




 
oo sims alırım bi dal

öncelikle boyumu uzatırım 187 yaparım
genetik mirasıma lanet okur tanrım beni baştan yarat derim, yaratır ve üçgen vücutlu yiyip yiyip kilo almayan biri olurum

zihinsel’e dokunmam o kısmı kendim hallederim işin eğlencesi orada zaten yoksa oynamayalım
  • vedatchilipeppers  (12.06.19 01:23:02) 
burun, dudak, goz kapagi estetigi.

kisa degilim ama dahabuzun olmak istiyorum, boyumu uzattiririm.

mumkunse ten rengimi baya bir acar ve gozlerimi mavi saclarimi sari yapardim. bu sayede her turlu sac rengi bana yakisirdi. renkten renge boyardim sacimi.

popomu da birazcik buyuturdum.

dogdugum andan itibaren sanatla ilgili, komik ve eglenceli bir ailede buyumus olmayi isterdim. e bi de zengin. kavga ve siddet olmayan huzurlu bir aile. travmalarim olmazdi. cok istedigim baleye gidebilirdim.

felsefe ve tarihi beynime yukletirdim cunku ne kadar hevesle okusam da beynimde yer tutmuyorlar. resmen beynim bu ikisini disliyor almiyor iceri.

geri kalan seyler iyi diyecegim de ne kaldi ki?
  • batlegolas  (12.06.19 03:04:07) 
fiziksel olarak saç ektiririm hatta ilk iş bunu yaparım.
brad pitt'in fight club'taki vücudunu alırım. çükümü bi tık büyütürüm, karşı cins iletişiminde bence özgüvene direk + olarak yansır diye düşünüyorum, denemiş olurum.
zihinsel olarak da daha çalışkan, algısı daha açık -büyük resmi görebilen- bir seviye güzel olurdu.
resim demişken, resimden de hiç anlamam onu da anlamak isterdim, yani sıkılmadan bir tabloya en azından 10 dk bakabilmek bile yeterdi.
  • ilkot  (12.06.19 08:26:56) 
çok karmaşık bir soru neyseki hazırlıklıyım =)
hayal kurmak bedava nasıl olsa :)
muhtemelen amerika'lı bir çiftçi olmak isterdim.60 yaşlarında yaşlı göbekli beyaz saç sakal. güneşten kavrulmuş ten.
büyük baş hayvanlarım olsun çoban köpeklerim olsun. tavuklar olsun. yüzlerce dönüm mısır tarlaları falan.
bir çiftlik evi olsun. akşam üstü verandada oturup sigara viski yapabileyim(normalde sigara viski kullanmıyorum). oturdugum sallanan sandalyenin dibinde tüfeğim olsun. önümde iki alman kurdu uzansın. bık bık bık tavuk sesleri gelsin. ahırdan gübre kokusu. çiftlik evi şöyle olabilir. www.google.com

çiftlik şöyle olabilir www.google.com

ama şöyle bir şey kesin lazım :) www.google.com

oh mis ne güzel hayat. tek derdim mısır tarlasına dadanan porsuk olsun.
  • kitik  (12.06.19 09:31:35) 
bazı karakterlerimi değiştirirdim. gamsız, umursamaz olmak isterdim. alıngan olmak istemezdim. sinirimin alınmasını isterdim. uyku düzenim olsun isterdim.

boyumu uzatırdım +1

daha fazla sosyal zeka isterdim.
  • damla sakızlı dondurma  (12.06.19 10:13:13) 
zihinsel olarak matematikten anlamak isterdim, biri bana sayısal herhangi bir şey söylediğinde bön bön bakmak yerine anında abi bu rakamın kümülatif arttığını var sayarsak sonucu yüzde 2 oranında değiştirecektir falan diyebilmek isterdim. çok havalı bişiy bence. ben bunun yerine napıyoruz biz burda ki seviyesindeyim matematiksel herhangi bir konuda.
fiziksel olarak tabi ki kilo vermek isterdim. burnumu değiştirirdim. saçlarımı başa çıkılabilir bir versiyonla revize ederdim. hissettiklerimi yüzüme yansıtmamak isterdim, bir de duruşumu düzeltirdim.
bir de müzik kulağı edinir, kendime hemen piyano çalma yeteneği bahşederdim.
  • evde liyakat kalmamis  (12.06.19 10:24:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.