[]

otobüs yolculuğu bacak ağrısı

7 saat otobüs yolculuğu yaptım. bacaklarım uyuştu. 8 saat oturup ders çalışmaya alışkınım. ama otobüste daha 2 saat olmadan bacaklarım uyuşmaya başladı. şu an da bacaklarım ağrıyor. bildiğiniz squat yapmış gibiyim. niye böyle olmuşumdur?




 
hareket alanın daha kısıtlı


  • cern de cayci olmak vardi  (11.06.19 22:15:03) 
Allah Allah acaba niye?
Psikolojik olarak yine oraya kısıtlı olduğunu biliyorsun. Bu da çok etkili.

  • iyi karpuz  (11.06.19 22:20:01) 
otobüste de 2 saatten sonra ağrımaya başladı ama. 2 saat kalkmadan oturduğum oldu.


  • hknty  (11.06.19 22:53:17) 
7 saat sürekli oturdunuz mu? Sağlık açısından otobüsün kısa-uzun her molasında mutlaka dışarı çıkıp iki adım yürümek gerekli. Ayak altında çanta vs bulunmamalı. Koridorda oturmak biraz daha avantajlı, arada kısa süre de olsa ayaklarınızı uzatıp gerdirmek mümkün olabiliyor.


  • mikro patlama  (11.06.19 23:16:38) 
yok yürüm yarım saat arada. daha ilk 2 saatte ayaklarım uyuşmaya başladı. ona şaşırdım.


  • hknty  (11.06.19 23:26:23) 
zamanında 23 saat otobüs yolculukları yapardım. bacak ve bel ağrışarı benim için işkence olurdu. sonra bir gün samimi bir arkadaşımla birlikte aynı yolculuğu yaptım. farkettim ki o ağrıların nerdeyse hiçbiri yok. sanırım yanımda yabancı biri varken ona değmemek, onun oturma ve ayak koyma alanını ihlal etmemek için istemsizce kendimi kasıyormuşum. o da kısa sürede normalden daha fazla yoruyormuş beni. ama yanımda rahatsız etme fikri olmayacak biri oturduğunda o kasılmalar olmuyor dolayısıyla ağrı da olmuyormuş. umarım ifade edebilmişimdir


  • yemrem  (12.06.19 02:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.