[]

otobüste koltuk yatırma

şehirler arası otobüslerde uyumak için yatan koltuklar var ya. dün bir kadın koltuğu yatırdı sonuna kadar. ben de film izliyordum hem ekran kaydı hem üzerimde baskı oldu. rahatsız olduğumu söyledim. düzeltti sonra tekrar yatırdı bir süre sonra. atıştık biraz ama sonra haklı gibi geldi bir şey demedim. bu durumda kim haklı oluyor? koltuklar elbet uyumak için yapılmış ama arka taraftaki insan da uyumuyorsa ciddi sorun. yatıran mı haklı yatırılmasını istemeyen mi?




 
Belli bir mesafeye kadar yatırılması lazim zaten. Ama abartmakta olmaz. Dengesiz birine denk gelirsen kaldırmaz da. Uğraşırsin. Zaten olay bitmiş gitmiş. Salla gitsin


  • JackDanielSparroww  (11.06.19 20:16:34) 
koltuğu yatırmaya hareketlenince dizinle aban öne doğru. Bir süre uğraşıyor sonra bozukmuş falan deyip vazgeçiyor.


  • redskull  (11.06.19 20:27:23) 
midem bulanıyor her an kusabilirim de bir dahakine. biraz da öğür, dimdik yapar koltuğunu.


  • diffarentiationation  (11.06.19 20:35:23) 
belli bir mesafeye kadar yatirilabilir,

sonuna kadar yatiriyorsa evet basiklik oluyor arka tarafta ama arkadaki tv izliyor diye de kusura bakmasin ben yarim yatiririm

ben ondeki cok yatirmaya basladiginda dizimi dayiyorum bir yere kadar yatirabiliyor, ben de az domuz degilim
  • exlibris  (11.06.19 20:37:36) 
kavga eder yatırtmazdım da haklı gibi geldi kadın. ama 2 taraf için de sorun. yatırılsa bir dert yatırılmasa bir dert. bir dahaki sefer nasıl tepki vereyim diye soruyorum. ona göre diretebilirim ama haksız da gelmedi. sonuçta yatırılsın diye üretilmiş. o yüzden sonra bir şey demedim.


  • hknty  (11.06.19 20:52:32) 
Yarımın üzerinde yatırdıysa öküz. Dizinle sürekli koltuğuna vurup rahatsız etseydin keşke.

Madem kıçını ağzına sokuyo, o zaman dilinin sıcaklığını seve seve hissedecek.

Ben hiç sevmem koltuğunu yarımdan fazla yatıranları. Hep en önden bilet almaya dikkat ederim. Veya orta kapının hemen arkasından.
  • (s)AINT  (11.06.19 21:40:15) 
ben dizimle engelliyorum, ama yatiia bulunduysa oksurup hapsirirdim öne öne


  • legalize marijuana  (11.06.19 22:02:51) 
Böyle bir durumda öndekine koltuğunuzu biraz kaldırın dedim oda öndeki de indirdi napiyim dedi. e söyleyin dedim, eleman söyledi sonra hepimiz bir nebze de olsa daha rahat yolculuk yaptk. kıssadan hisse, söyleyin.


  • thesomberlain  (11.06.19 22:07:50) 
Eğer gündüz vakti ise biraz tartışmalı bir durum ama geceyse insanların zaten fazlasıyla rahatsız şartlardaki uyuma ihtiyacı tabiki diğer yolcunun film seyretme ihtiyacından önceliklidir. Gece vakti öndeki yolcu koltuğunu yatırmasın diye dizini dayayacak kadar -kibarca söyleyeyim- onursuz kişi yoktur herhalde, varsa da zaten birgün yaşı ilerleyip roller değiştiğinde yaptığı çirkinliğin farkına varacaktır.


  • mikro patlama  (11.06.19 23:44:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.