[]

Zehirlendim mi?

Canımın aniden hamsi çekmesiyle yemeksepetinin yüksek puanlı bir restoranından ekmek arası hamsi söyledim. (Bu mevsimde hamsi isteyen aklımı... neyse)

Tatsız tuzsuz bi şeydi zaten.

Aradan 45 dakika filan geçti. Başım zangır zangır dönüyor. Art arda 5 tekila shot atmış gibiyim.
Ama hiçbir şekilde mide bulantısı kusma baş ağrısı falan yok.

Tansiyon mu çıktı-düştü acaba? Yoksa hamsiden mi? Bunu bile zor yazdım.

 
telefon adres yaz buraya 10 dakika içinde teyit vermezsen ambulans yollatalım


  • benim adim kerim hepinizi severim  (11.06.19 18:37:48) 
arkadaşım da vaktiyle ton balığı yediğinde tam olarak dediğin gibi olmuştu. ertesi gün anlattı da öyle anlamıştık zehirlendiğini. ton balığını kontrol ettik bozuktu.


  • not sure if serious  (11.06.19 18:41:46) 
bunu okuyor isen acile ugra hemen. Ne olur ne olmaz


  • Aşk Adamı  (11.06.19 18:45:39) 
Böyle bir durum yaşamadım ama acile gidin hemen, ihmal edilecek şeyler değil bunlar.
Bir de aklınızda bulunsun, buraya yazmak yerine 114 alo zehir hattı var, durumunuzu anlattığınızda yönlendirme yapıyorlar.

  • Rh Negatif  (11.06.19 18:49:29) 
ishal var mı ishal? ishal yoksa tansiyondur. çok hızlı yeme ya da aşırı tuz falan


  • sameidiot  (11.06.19 18:52:54 ~ 18:53:38) 
acile git
ardından yemeksepeti'ne yaz durumu anlat

  • cemallamec  (11.06.19 19:11:53) 
Sağolun cevaplar için. İğneyi yedik dönüyoruz. Daha da hamsi yemem kış mevsimi dışında.


  • adwokat  (11.06.19 20:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.