[]

xbox one s alınır mı?

teknosa, vatan, hepsiburada, a101 alayı indirim yapmış gibi. 1699 lira + 1 oyun ya da +1 kol şeklinde.

yeni cihazların ne zaman çıkacağını bilmiyorum, 2-3 yıl idare edip, sadece gamepass ile var olan oyunları oynamak için alınır bu cihaz sizce?


 
Microsoft yeni cihazını geçen gün tanıttı. 2020 sonunda çıkacakmış. Sony'de yeni cihazını o zamanlara denk getirerek çıkartır.

Gamepass oyunlarını bilmiyorum ama 2020 oyun konusunda muhteşem bir sene olacak. Yıl boyunca çok efsane oyunlar çıkacak. Neredeyse her ay bir tane sağlam oyun var.

Karar senin :)
  • eazy  (11.06.19 11:10:56) 
çevrende xbox sahibi varsa alınır. ps sahini daha çoksa ps öneririm. çünkü oyun serverları farklı. arkadaşlarına birlikte oynamayacaksan o kadar da zevkli olmuyor oyunlar.


  • himmet dayi  (11.06.19 11:20:26) 
ps+ oyun çeşitliliği,bilinirliliği,ulaşılabilirliliği.


  • natallica  (11.06.19 11:20:37) 
Alma demeye geldim, online oyun oynacak mısın? (oyuncu bulabilirsen ne mutlu). Evetse; ayda 60 TL ödeyeceksin ki yılda 708 TL.

4K yazıyor orada inanma sadece filmlerde geçerli, oyunlarda upscale yapıyor (1K oyunu 4K oranına genişletmek) ki, 1K'yı bile 60fps'de oynatamayan makina.

Konsolun bu fiyatlara inmesi de zaten optik sürücüsü olmayan all-digital versiyonun duyurulması. Alıp satarım diyorsan yanında verdiği oyundan kar edersin en fazla.

Edit: ekleme - çıkarma
  • Beherit  (11.06.19 11:20:39 ~ 11:49:07) 
kız arkadaşımla oynayacağım sadece, beraber yaşıyoruz ara sıra açar, var olan konsolun sunduğu oyunları oynarız diyorum. playstation'da aylık üyelikle sanırım 3-5 oyun veriyor sadece, onun dışında satın almak gerekiyor.


  • Gonul isleri  (11.06.19 12:41:30) 
PS4 Slim alabilirsiniz 1.700-1.800 TL arasında şu an. 12 aylık 179 TL Plus üyeliği Xbox'a oranla gayet ucuz. Ayrıca verdiği Plus oyunlarının harici güzel indirime giren oyunlar da bulunuyor (30 TL, 70 TL'den ucuz vs.). Xbox pişmanlıktır, uzak durun. :)


  • Beherit  (11.06.19 12:49:15) 
1800 liraya ps4 slim, +1 kol 300 lira. 2100 liraya geliyor. 400 lira daha pahalı. Xbox'taysa 1700 lira iki kollu fiyat zaten.

aslında aklım ps4'lerdeydi benim de ama fiyatlar pahalı geldi, ikinci ele de çok güvenemiyorum.
  • Gonul isleri  (11.06.19 13:14:29) 
öncelikle fiyat çok uygunmuş. bende xbox one var. kinect de dahil 1400'e almıştım, ama 5 sene önce.!! bu 5 yıl boyunca sanırım evde olduğumuz her an xbox açıktı ve en ufak memnuniyetsizliğimiz olmadı açıkçası. sadece kinect'i umduğum kadar fazla kullanmadım.

sonuç olarak ben alman taraftarıyım.

tabi bizim evde akıllı tv veya başka bir medya center olmadığı için xbox bu kadar işimizi görüyor. yani oyunlarından öte spotify netflix ve youtube'u daha çok kullanıyoruz. eve geldiğimiz gibi ilk yaptığımız şey oradan müzik açmak. sen idare etmek demişsin ama bizim elimiz ayağımız resmen xbox :) eğer sizde başka bir medya oynatıcı cihaz varsa, xbox'la sadece oyun oynarız diyorsanız belki bizim kadar bağımlısı olmayabilirsiniz.

oyunlara gelirsek; ben uzaktan online oynanan oyunları çok tutmadım. aynı odada olmayınca o kadar keyfi çıkmıyor bana kalırsa ya da ben o kadar gamer biri değilim. erkek arkadaşımla birlikte oynuyoruz biz ve co-op oynayacaksak sadece overcooked, tricky towers, rayman gibi oyunlar oynuyoruz. demek istediğim; eğer co-op oynarız diye alıyorsanız bence co-op oyun seçeneği baya az. ama "biri açsın oynasın, diğeri de yanında oturup izlesin" şeklinde oynadığımız sürüyle oyun var ve bence asıl o şekilde çok daha keyifli zaman geçiriliyor.

asıl değinmek istediğim konu game pass ve gold üyelik. pek fazla kişi bundan haberdar değil anladığım kadarıyla. şimdi, bu üyelikleri yıllık parasını vereyim alayım dersen pahalı oluyor. her biri aylık 60 lira. bunun için kampanyaları yakalamak gerek. mesela black friday, yılbaşı, paskalya, sonbahar, yaz vs bahanesiyle sürekli kampanya yapıyorlar. ben şahsen hiç aylık 60 tl ödemedim bu aboneliklere. hep komik fiyatlara game pass aboneliği alıyorum. en son 3 aylık game pass'i toplam 5.90 tl'ye aldım. bundan önce 1 aylık 1 liraya almıştım. geçen gün gene aylık 5.90 yazıyordu. ve game pass içeriğinde çok güzel, sürükleyici oyunlar var. ucuz diye dandik şeyler koymamış adamlar yani. biz pek ekstra oyun almıyoruz o yüzden. bildiğim kadarıyla ps'de oyun oynamak için daha fazla paralar ödemek gerekiyor ve böyle game pass gibi bir uygulamaları yok. yamuluyorsam düzeltin :)
  • istanbul kanatlarimin altinda  (11.06.19 15:06:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.