[]

almanya vizesi ve davetiye sorunsalı (almanca bilenlere selam)

selam.almanya'dan bir ay kadar önce davetiye geldi.biraz tembellikten ancak şimdi bakabildim.Almanca bilmiyorum, davetiyeyi başvuru yaparken en üste koyarak evrak teslim etmem söylendi.

1-Hangi tür -iş,ziyeret- vizeye başvurmam gerekiyor ?
2- davetiye mayıs başında geldi ve haziran sonundan başlayarak 1 ay süre ile verilmiş, sorun teşkil eder mi ?
3- uçak bileti, hotel rezevasyonu evrakı sunmalı mıyım ?

davetiye metni
"In die Bundesrepublik Deutscland ein und zwar in der zeit from 25.06.2019 bis zum 29.07.2019.
Ziel des Besuchs ist es, Geschhaftsreise besuch von Kundschaften.
Herr "SOYADIM" wird für die Zeit seines Aufenthalts bei Fam."davet eden ailenin/şirket sahibinin soyadı" in Ludwigsburg wohnen.

Huasanschrift siehe oben.

Ich verpflichte mich hiermit, mich um alle Angelegenheiten von Hernn "soyadım" zu kümmen sowie für alle anfaleenden Kosten "burada bir adres var sanırım " Bundesrepublik Deutschland aufzukommen, einschlieblich medizinischer Versorgung.

Ich bitte Sie daher, dem Antrag auf Erteilung des Visums stattzuguben.

Mit freundlichen Grüben."

 
1- randevunuzu alın, bunu iData'ya sorarsınız. Bana sorarsanız ziyaret, çünkü davetiye açık açık müşteri ziyareti diyor.
2- hayır.
3- davet mektubunuz konaklama bilgisi vermiş, ama adres vesaire vermemiş. bu durumu sormanızda fayda var. ben olsam konaklama belgesi de sunardım. Uçak bileti kesinlikle sunmalısınız.
  • babilbaligi  (10.06.19 16:47:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.