[]

7.000 civarı dizüstü tavsiyesi

Merhaba sevgili duyuru dostları.

1- 7.000 TL civarı dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Apple ürünlerine sıcak bakmıyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir?

2- Bol bol film izliyorum ve iş amaçlı office kullanıyorum. Yani aslında biraz büyük ekran film için fena olmaz ama taşıması zor oluyor öyle de o konuda biraz kararsızım.

3- Bu ikisi bir aradalar nedir? Epey uzak kalmışım dizüstü piyasasından.

Çok teşekkürler.

 
  • norek  (10.06.19 16:18:35) 
Oyun oynayacak mısınız peki? Film ve ofis için ekran, ses ve klavye kalitesinden dolayı en iyi Apple, öyle bir durum var.

Şu notebook özelliklerine göre çok iyi fiyatta. Tavsiyem bunu alıp yanına 512 GB NVMe SSD ve 8GB 2400 mhz ram alın ve servise taktırın. Ortama 5500 lira civarına oldukça güzel bir bilgisayarınız olmuş olur.

www.hepsiburada.com
  • synthetic a priori  (10.06.19 16:27:08) 
hp omen 17" ve dell g3 15" kullanıyorum. 16 gb ram ve 1050 TI ekran kartı var iki modelde. ikisi arasından taşınabilirlik açısından dell' i tercih ederim.

urun.n11.com
  • undertaker  (10.06.19 16:31:31) 
kullanım alanınız sadece film ile sınırlı kalacaksa-gamer değilseniz- hiç bu paralara gerek yok.

bu bütçeyle ses sistemi+projeksiyon alabilirsiniz.

değilse lenovo y720 modelleri var aşağı yukarı o fiyatlarda
  • ilkot  (10.06.19 16:52:53) 
elmaya neden sicak bakmadigini yazarsan belki fikrini degistiririz. 5 sene once elmaya gectim, sikinti bitti. sadece satis sonrasi teknik destek bile yeter.


  • cooperr  (10.06.19 17:18:44) 
arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim (@norek, @synthetic a priori, @undertaker, @ilkot, @cooperr)

@synthetic a priori: oyun oynamayacağım. zira yaşım da oyun oynamak için epey ileri.

@ilkot: gamer değilim. bu kadar paraya gerek yok derseniz daha basit modellere de bakabilirim tabi. işi bilen kişiler olarak sizlere teşekkür ediyorum

@cooperr: alışkanlıktan dolayı aslında. biraz da özelliklerine göre pahalı geliyor. sanırım macbook air falan var bu paraya o da film izlemek için küçük hem de.
  • unidentified  (10.06.19 17:41:02) 
@unidentified aynen bende korkarak gectim, hala bazi menuler falan ters geliyor. ama 5 sene oldu Air ile, sikinti yok.

fan sesi yok, hafif, virus yok, takilma yok. bir kere format atildi o da keyfi olarak bir temizlensin diye. pili hala 10 saat civari gidiyor. internette dolanmak icin, office icin, film izlemek falan icin ideal.
  • cooperr  (10.06.19 18:23:42) 
sağlamlık konusunda lenovo thinkpad iyidir.
alttaki model işinizi görür muhtemelen.

www.hepsiburada.com
  • ilkot  (10.06.19 22:30:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.