[]

25inde öldüm

27 yaşına geldim,çoğu kişi gibi benim de enerjim yok. burada da görüyorum, sık sık bu tarz duyurular geliyor. ne yapmalı ?

şimdi bir enerji geldi, gerçek bir hedef koyma konusunda sorun yaşıyorum. istediğim şeylere karşı da pek tutkum yok. ne olursa olsun hemen başlayayım diyorum ama bir kaç saniye sürüyor.
yazarak hedefleri netleştirmek yararlı mı? bazen böyle öneriler görüyorum.
ya da sizin başarı hikayeleriniz neler ?
neler tavsiye edersiniz?

 
+1 yazarak da bir yere kadar oluyor. Valla hersey o kadar ulasilabilir ki basari hikayesi uretemeyecek kadar miskinlik.


  • baldan kaymak  (09.06.19 22:53:33) 
motivasyon en büyük enerji kaynağıdır.
eğer varsa yaşınız 70 de olsa peşinden kendiniz koşarsınız, yoksa 25'inde bir şey yapamazsınız.
sizi motive eden şey/şeyler ne bu soruya odaklanın. cevabı somut olmak zorunda değil.

benim anlatılabilecek seviyede dramatik bir başarı hikayem yok ama 30 yaşındayım ve hala bir şeylerin peşinden koşturuyorum, hoşuma da gidiyor.
  • ilkot  (09.06.19 23:34:21) 
Gyme gidenler icin soylenen bir söz vardir "motivasyon gecici, disiplin kalıcıdır" diye. Hayatin geri kalani icin de gecerli aslinda. Motivasyon, bir seye baslamana ve bir miktar sürdürmene olanak saglar fakat ona tutunmak icin farkli bir düsünce sekli gerekir. Bahsettigin seylerden ben de muzdaribim. Bir cok seyi heyecan ve istek duymadigim halde sadece sorumluluk bilincinden dolayi yapiyorum. Günün sonunda bir seyleri yapmis olmani sagliyorsa, motivasyon duymadigin halde yapilmasi gerektigini düsünerek kendini o işleri yapmaya ikna etmeyi deneyebilirsin.


  • sAINT  (10.06.19 00:38:54) 
26-27 arasinda yurtdisina yerlesmeye karar versik esimle birlikte. 2 yil boyunca Avustralya icin cabaladik durduk, tam onay gelmeden 1 ay once o kadar gelistirdik ki kendimizi esim Hollanda’da is buldu yedekte Avustralya’yi tutup Hollanda’da yasamaya basladik. Sonrasinda hayatimizi daha guvenli hale getirmek icin de cok aranan sertifikalari almaya basladik.

Ben senin enerjinin olmamasinin ya umutsuzluk veya rahatlik sebepli oldugunu dusunuyorum. Simdi asil soru su, sen hayallerini gerceklestirmek icin, kendi hayatindan ne kadar odun verebilirsin ve bunu ne kadar sure ile devam ettirebilirsin.

Eger enerjim yok yalanina devam edeceksen ki bu cok rahattir icten ice bitirir insani, sana hayirli isler.

Eger cidden cok iyi seyler istiyorsan hayatinda, yarin degil simdi basla gereken adimlari atmaya.
  • nekibula  (10.06.19 00:54:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.