[]

Ermeni yada Rum meyhanesi bilen!

İstanbul avrupa yakasında Ermeni veya Rum meyhanesi bilen varmıdır... fiyat ortalama olsa iyi olur




 
türk meyhanelerinin suyu mu çıktı


  • redskull  (05.04.10 00:03:03) 
Kurtuluş'ta Despina var.


  • uyuklayankedi  (05.04.10 00:15:01) 
pterosaurus ve uyuklayankedi önerilerinizi dikkate alacağım çok tşk ederim sağolun..

redskull bari burda ırkçılık yapmayalım yav
  • asti  (05.04.10 00:19:59) 
aslında arkadaş burada o hep anlatılan eski , mekanları merak etmiş
hani türk filmlerinde bile vardır,
sıcak küçük uygun ermeni rum meyhaneleri

onları arıyor galiba ondan türkçülük ermenicilik değil yaptığı

ama ne yazıkki yok öyle bir şey artık hepsi çok pahalı(:
  • demlikposet  (05.04.10 00:53:31) 
demlikposet duygularıma tercuman oldun valla ankaradan geleceğiz arkadaşlara takılmak istiyoruzz..


  • asti  (05.04.10 01:10:45) 
cevap değil ama büyükada'da falan tonla var.


  • desdinova  (05.04.10 03:41:30) 
6 ay önce falan florya'da bir yere gitmiştik ama ismini hatırlayamadım. mekan sahibi ermeniydi ama rum mezeleri yapıyordu.


  • tembel degilim useniyorum  (05.04.10 04:42:49) 
gurme boncuk restoran var. istiklal'in sonunda richmond otel'e kadar gidiliyor, onun karşısındaki sokaktan giriliyor (sokak sırtınız richmond'ta olunca hafif sol çaprazda kalacak). 20 metre sonra solda. küçük bi yer idi lakin artık 3 katı olması lazım. tam meyhane ortamıdır. dışarıda da oturulabilir. asmalımescit'deki adı çıkmış tadı kaçmış, boktan yemekler servis etmekten başka bi numarası kalmayan yerlerden değil. hafta sonları rezervasyon yaptırmak lazım. yemekleri çok güzeldir. hele "acayip meze" dedikleri bi soğuk meze var mesela abov diyorum. mevsimindeysek (bilemedim şimdi) asma yaprağında sardalya yaparlar ki ohş. bi de akordeonlu amcanın biri çıkıyordu haftasonları galiba. neşeli yerdir. 60-70ten aşağıda olmaz adam başı tahminim.

ayrıca fener-balat civarında varlar ama bi anda tarif veremeyeceğim.

bi de madem ankaradan gelip kafayı çekelim diyorsunuz, rum-ermeni meyhanesi değildir, hatta meyhane bile değildir lakin ısrarla; (bkz: set balık).
  • dopermen  (05.04.10 08:11:06 ~ 08:19:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.