[]

Himym Dizisini Önce Çok Sevip Sonra Düşman Olmak

Diziyi yayinlandigi donemde izledim, ilk sezonlarini cok buyuk hayranlikla izledim, yıllar gecsin biraz unutayim bastan sona tekrar izlerim diyordum. Ama once dizi yokus asagi gitti. Ben sonrasinda friends izledim. Genlerimde de kutuplasmak oldugu icin belki himym aşagılık bir friends kopyasi oldu gozumde. Bu dizi ozelinde benzer bir duygu degisimi yasayan var mi ? Onemsiz bir gece sorusu :)




 
Düşman olmadim ama 4-5. sezondan sonra sarmamaya başladi artik. Haliyle yarim biraktim ben de. Belki ilk olarak friends' i izlememden dolayi himym' i hiç friends kalibresinde göremedim nedense:/ Dolayısıyla ben de friendsçiyim.


  • Amaranta ursula  (09.06.19 01:40:24) 
bence de aşağılık bir kopya :) şimdi çıkıp "friends de seinfeld'in kopyası amaa" diyenler olacaktır ama ikisi çok başka diziler, himym tamamen başarısız bir kopya.


  • candide  (09.06.19 01:45:08) 
yahu tamamen aynısı oldu. önce himym izledim, başta seviyordum son 3-4 sezonu 2 günde izledim bitmesi için, hatırlamıyorum bile. sonra friends izledim vs.
bugün josh radnor dallamasının şarkı söylediği video denk geldi kafam attı.
ama hala arada bir yemek yerken vs himym izlerim, limo bölümü vs.

gitmeden de coupling uk'i bi yere sıkıştırmak istiyorum :p
  • owaki  (09.06.19 03:25:24 ~ 03:31:54) 
Friends’i henüz birkaç bölüm dışında izlemedim ama HIMYM’i ilk izlediğimde kesinlikle Himym’ci tarafta olacağımı, Friends’ten her türlü daha kaliteli ve güzel bir dizi olduğunu düşündüm. Sezonlar ilerledikçe fikrim değişmedi, ta ki özellikle 6.sezondan sonra.

Final sezonuna geldiğimde henüz izlememiş olduğum Friends’in prestiji daha büyüdü gözümde. Ve final sezonunda, hele final bölümüyle birlikte Friends’i izlemeden Friends’ci oldum bu kıyaslamada. Öyle bir final yaptıklar ki izlediğim gün ne beddualar ettim içimden hesabı yok. Friends havada suda karada kesinlikle çok çok daha iyi bir dizidir, bunu bana henüz Friends’i izlemeden ön yargılı olarak söylettirecek kadar berbat ötesi bir son viraja sahip HIMYM.
  • siyah giyen adam  (09.06.19 04:53:28) 
benzeri olmuştu bana da. yıllar önce himym 3-4 sezon izledikten sonra friends'i tamamen bitirdim. himym'in kopya olduğunu fark ettiğim için de yeni sezonlarını izlemedim.


  • sanal uyku  (09.06.19 11:07:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.