[]

iPhone pil yüzdesi

Telefonun pil yüzdesi dünden beridir %80’i geçmiyor ve bu noktada kalıyor. Telefonu güncellemiş bile değilim, sorunun kaynağı ne olabilir?




 
Resmî sitede;

Aygıtınızın şarjı yüzde 80'e ulaştığında şarj işlemi durduysa
iPhone'unuz şarj olurken biraz ısınabilir. Yazılım, pilinizin ömrünü uzatmak için, pilin çok ısınması durumunda aygıtın yüzde 80'in üzerinde şarj olmasını engelleyebilir. iPhone'unuz soğuduğunda şarj olmaya devam eder. iPhone'unuzu ve şarj aletinizi daha serin bir yere götürmeyi deneyin.
  • mak  (08.06.19 21:32:07) 
Mak +1

Iphone boy'lar nerede? Telefona klima taktirmiyorlar sanki. Yazmaya geldim ama yazilmis. Bir sure bekleyip dene yukselir.
  • baldan kaymak  (08.06.19 21:37:57) 
Pil sağlığı ne kadar peki? Kullandığınız kablo orjinal mi? Yerinizde olsam yazılım güncellemesi yapar, öyle denerim. Genelde yazılımsal oluyor bu tür "gösterge" sorunları.


  • beni arayan olursa banyoda de  (09.06.19 02:40:38) 
Force reset atın cihaza, söylendiği gibi soğumasını bekleyin.


  • orient blue  (09.06.19 09:38:26) 
Arkadaşlar pil sağlığı %100. Kablo orijinal. Gece taktım %100 şarj aldı. Sıcaktanmış.


  • cemallamec  (09.06.19 10:22:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.