[]

Acayip iticiyim neden?

Değerli arkadaşlar kısaca bahsedeyim mevzu tip mip vs değil anlamadım yani manyetik bi alan mı var. Otobüse biniyorum oturdum en son benim yanımdaki koltuk doluyor diyemiyorum yahu adam ayakta gidiyor ayakta yanımdaki koltuk boş.
Yemek yemeye bi yere oturuyorum bana en yakın oturanlar mümkünse benimle aralarında bir masa mesafe bırakıyor.
Ya koktuğum filan da öyle bişey mümkün değil her sabah duş alan bir insanım öyle bir şey olsa yakın çevrem zaten söyler.
Bunun kırılma noktasında artık yeter dedim. Yeğenimi 23 Nisan gösterilerine götürmüştüm. Dizmişler sandalyeleri iki sıra 40 ar adet diyelim ben arka sıranın ortalarında oturuyorum. Benim sağım iki sandalye boş solum iki sandalye boş ve yemin ederim ayakta insanlar var :) Ha unutmadan gösteri esnasında kağıt bayrak dağıtan öğretmeden sıradan dağıttı bayrakları beni es geçti ve dağıtmaya devam etti.
Bu niye böyle ya ?

 
İstemsizce gülümseyerek okudum, kusura bakma. Aura meselesi bence. Bir de ben "neye inanırsan o olur" mevzusuna inanıyorum. Sen itici olduğuna inandığın için çevrene öyle bir enerji yayıyorsun. İnsanlar da seni itici görüyor. Onlar itici gördükçe o yönde davranıyorlar. İnsanların davranışları senin için kanıt oluyor ve itici olduğuna kendini inandırmaya devam ediyorsun. Sen devam ettikçe insanlar da seni itici algılıyorlar. Kısır döngü işte. Döngüyü kırmak senin elinde. İtici olmadığına kendini inandır lütfen. :)


  • siyah noktali film  (08.06.19 20:20:20) 
Tipinde bir sikinti mi var? Sacin sakalin karismis vaziyette mi ornegin? Ya da kiyafetlerine ozen gosteriyo musun? Ya da bakislarin nasildir istemeden tehditkar bir bakis, durus sergiliyor olabilir misin? Bence direkt yakin bir arkadasindan gorus al. Belki de boyle bir durum yoktur sana oyle geliyordur.


  • palmtree  (08.06.19 20:23:13) 
@siyah +

Kimileri inanmayıp küçümsemeye devam etse de ''çekim yasası'' gibi sağlam bir gerçek var ve ''Like attracts like. (Benzer, benzeri çeker.)'' doğruluğu çok açık olan bir madde. Nasıl olduğunu düşünürsen öyle olursun, nasıl bir enerji yayarsan onu kendine çekersin ve çevrenden ona uygun tepki alırsın. Bu konuyu biraz daha ayrıntılı araştırmanı rica ediyorum, belki de rahatsız olduğun pek çok durumu ve hayatını değiştirebileceksin.

Ekleme: Konu hakkında bilgisi olmayanlar bu konunun evrenle ilgisi olduğunu düşünüp saçma sapan fikirler kusabilirler etrafa ama bu sadece Nişantaşı'nında ofis açıp zengin ve salak ev hanımlarını sömürmek için bu yasayı anlatıyor gibi görünen para avcılarının katıp katıştırdığı popüler safsatalar. Gerçekten konu hakkında bilgisi bulunan bir insan bunun böyle olmadığını iyi bilir. Böylelerine basit bir açıklama dahi yapacak değilim, ilk ve son kez yazmak istedim sadece.
  • whyamy  (08.06.19 20:41:34 ~ 21:04:50) 
Asgaha. Fotonu atsana şuraya. Merak ettim. Normal davrandıkları zamanları hatırlamayıp böyle anları daha çok hatırladığın için bu şekilde düşünüyorsundur.


  • glamdr1ng  (08.06.19 20:46:09) 
Algıda seçicilik. Evrene enerji göndermeye kasma boşuna.


  • hasmetizm 2046  (08.06.19 20:59:07) 
algıda seçicilik. kimse yakın olmuyor zaten öyle durumlarda. herkeste aynı.


  • black mamba  (08.06.19 21:04:03) 
Fotoğraf atmanın anlamı yok çünkü iyi ana denk gelir iyi çıkarsın kötü ana denk gelir kötü çıkarsın. Genel olarak temiz yüzlü bi insanım, kıyafetlere de dikkat ediyorum saç sakalda birbirine girmiş değil.
@siyah noktalı film kusura bakmadım çünkü bencede komik
@palmtree dediğim gibi dış görünüşte bir sorun yok
@doğalantibiyotik tesadüf değil başka örneklerde var
@whyamy araştıracağım kesinlikle
@glamdr1ng normalde pek insan içine çıkmıyorum çıktığımda denk geliyor.
@hasmetizm 2046 evrene enerji göndermeye uğraşmıyorum ki:)
  • WhyDoesLoveGotToBeSoSad  (08.06.19 21:05:25) 
o kadar belirgin olmasa da kısmen bende de olan bir durum ve okurken ben de tebessüm edenlerdenim. Benim kişisel çıkarımım toplu taşıma gibi durumlarda ortalamadan uzun ve geniş omuzlu olmam sebebi ile insanların rahat edemem algısı ile tercih etmemesi ki haklılar. Diğer durum ise mizaç vs. adı her ne ise sert bakışlara sahip olma durumu, bir yorumda da dendiği üzere tehditkar algılanıyordur. Bu ikinci konu özellikle yeni tanıştığın birisiyle bir süre geçirdikten sonra "ya hiç seni böyle beklemiyordum, böyle olduğunu bilmiyordum" türünde söylemlere maruz kalıyorsan geçerli. Bu iki spesifik duruma benzerlik yok ise aura, inanç vs. kalıyor geriye, inanmak sana kalmış.

EK: +1 done sert bakış açısından fotoğraf çektirirken "biraz gülümser misin" ikazıolarak karşımıza çıkmaktadır.
  • candanag  (08.06.19 21:08:47 ~ 21:26:32) 
gergin veya sinirli bir yuz ifadesi veya hareketler icerisinde olabilir misiniz? biraz hafifce gulumseyin, tabii eger gulumsemiyorsaniz. suratinizdaki hafif bir tebessum insanlari size cekecektir.
ciddi, gergin ve sinirli tiplerden uzak dururum genelde. belki bundandir.

  • Leonardo~Da~Vinci  (08.06.19 21:21:28) 
@candanag
@leonardo~Da~Vinci
Sert bir mizacım yok kesinlikle. Süreklide sırıtmıyorum normal bir yüzüm ifadem var eminim.
  • WhyDoesLoveGotToBeSoSad  (08.06.19 21:26:58) 
Valla saydığın özellikleri bende yaşıyorum. Burada yazar arkadaşların saydığı şeylerin tümü olabilir.

-Çekim yasası olabilir çünkü; ben sürekli negatif düşünürüm.

-Sert bir yapım vardır.

-Bir arkadaşım "Sende gangster suratı var." demişti
  • komando kani var bende  (08.06.19 21:41:26) 
enerji vb. seylere inaniyorsaniz, bununla alakali biraz da hani alfa erkegi - kadini diyorlar ya o icindeki guven gudusu bir sekilde hissettiriliyor veya tam tersi nasil bir enerji yayiyorsaniz. devamli bu tur seylere takıyorsaniz kafayi, ana pencerede haliyle bu sorunla ugrastiginiz icin sadece bunu goruyorsunuz.

en kisa deyisle, takilmayin.
  • evimin paspasi  (08.06.19 22:45:40) 
Fikrini destekleyen durumlara daha fazla dikkat ediyor olabilirsin, bos otobuste at hirsizi kilikli olmadikca son tercih olmazsin, auro falan işlemez.


  • pofudukayi  (09.06.19 00:18:46) 
beden dili ve non verbal iletişim.


  • orpheus  (09.06.19 01:20:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.