[]

Ev tadilatı

Birkaç ay sonra düğünüm var. Oturcağımız ev sıfır değil. Tadilat gerekiyor. Nişanlım, düğün masraflarından dolayı tadilat yaptırma taraftarı değil pek, ama bence tadilat şart (Bina eski) Kendisini ikna etmeye çalışıyorum. Yakın zamanda İstanbul’da tadilat yaptıran, aşağı yukarı şu fiyata halledebilirsin diyecek biri var mıdır?

Mutfak, banyo, tuvalet (üçü de sıfırdan yapılacak), laminant, kapılar. Kullanılacak ürünler son model olacak diye bir şey yok. Dandik olmamak koşuluyla, orta sınıf malzemeler düşünüyorum.
Armut vs. fiyat için keşife gelmek istiyor. Benim kafamda yaklaşık bir fiyat olması lazım ki, halledebilecek miyiz halledemeyecek miyiz bilip ona göre ciddi ciddi girişelim. Usta çağırıp fiyat alalım falan.

Malzemeler vs. şuradan uygun alınır, seramik burada uygundur gibi önerilere de açığım. Ev 100-110 m2 civarıdır sanırım. 3 oda 1 salon. Banyo biraz büyük.

Nolur makul fiyatlar söyleyin :(

 
40—70 arası. İşçiliğin ve kullanılan malzemenin kalitesi bu fiyatı değiştirir.


  • fuck is a four letter word  (08.06.19 21:01:57) 
Ev tuttuk gecen. Ev sahibi geçen sene yaptırmis. İki 12-13 m2 oda parkesi, salona sadece vernik muhtemelen, tuvalet ve banyo... 25.000 harcanmış. Orta karar malzeme. Senin saydiklarin 40tan aşağı tutmaz bence


  • elorelia  (08.06.19 21:07:05) 
40+ olur.
Banyo ve mutfak fayans/karoları için koçtaşa ve bauhausea muhakkak bakın. Her bölümde en az bir üründe kampanya oluyor ve hiç de fena değiller.
Biz tadilattayken banyoyu vitra, antreyi ve mutfağı kütahya seramik, balkonları da koçtaştan almıştık. Hişbirine bir şey olmadı ama vitra aşırı uçuktu, şimdi bakınca alternatifi bulunabilirdi diyorum. Kütahya seramikte fiyatlandırma daha makul ama koçtaştan aldığımız f/p olarak aşırı iyiydi. Baştan keşfetsek hiç girmezdim diğer mağazalara.
  • somethinginthewayshemoves  (09.06.19 01:29:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.