[]

Evde spor uygulamaları

Spor salonuna düzenli gidemeyecek kadar üşengecim ve kilo vermekten ziyade sıkılaşmaya ihtiyacım var. Evde spor yaptıran uygulamaları deneyen ve faydasını gören oldu mu? Gerçekten işe yarayan bi app önerebilir misininiz?

Tenk yu tenk yu.


 
Ne demiş Çinliler; ''kayayı delen suyun gücü değil, sürekliliğidir.''

Süreklilik yoksa zor o işler, üşenme de cabası... Runtastic Results Egzersizleri ve Streaks Workout (ücretli) uygulamaları işinize yarayabilir.
  • Beherit  (08.06.19 15:50:19 ~ 15:53:17) 
Çok şükür beynim olduğu için uygulamaya ihtiyaç duymadan yıllardır evde çalışıyorum. 2 dumbell ve bir sehpa yetiyor.


  • Tochinoshin  (08.06.19 16:33:26) 
Kayla itsines-sweat


  • bradshaw  (08.06.19 17:42:25) 
valla ben 2 ay boyunca düzenli şınav ve mekik çektim bir işe yaramadı


  • Elduinnnn  (08.06.19 17:48:38) 
sürekli yaparsan işe yarıyor tabi. ben çetin çetintaş yoga vidyolarını izliyorum. ama üşenmez beslenmeni ona göre ayarlarsan aşırı zindelik veriyor.

üşenme için de ben şöyle bir teknik buldum. alarmı 2 dakikaya erteliyorum her duruşa 2 dakika veriyorum.
  • for day to break  (08.06.19 18:18:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.