[]

Ekrem imamoğlu bu vali tam bir it dedi mi

her kafadan bir ses çıkıyor dedi diyen var demedi diyen var ama chp yandaşı ve e i na sıcak bakan fox haber ve fatih portakal da dedi diyor

youtu.be

internette videolara baktım hiçbirinde dediği yok ama bu demediğine kanıt değil bir chp li olarak e i nu çok seven biri olarak çok üzüldüm umarım bu gaf seçimi kaybettirmez tamam haksızlık yapıldı ama seçime sayılı gün kala ettiyse bu küfür çok kötü oldu bari özür dilese muharrem incenin ben cb olursam o generalin apoletlerini sökeceğim demesi gibi çok gereksiz bir çıkış oldu bu videoda belli belirsiz bir it kelimesi duyuluyor

youtu.be

ricam şu e i it dedi mi demedi mi yazın dediyse seçimleri etkiler mi onu da yazın yazacağım ama orası kesin dediyse tabii ki etkiler çok üzgünüm.

not bir açıklama yazmak istiyorum belki de akp den rte dan benden daha çok nefret eden olamaz rte dan akp den ölümüne nefret ediyorum ben bu başlığı e i nu karalamak için açmadım valiye it de dese gene oyum e i na ama yakışmadı derim insanlık gereği tek üzüntüm eğer dediyse oy kaybı olur mu olay bu ve gerçekten dedi mi demedi mi kararsız kaldım başlığı açtım deyip demediğini öğrenmek için.

 
Dedi. Demese demedim der. Ama demedi. Çünkü dedi.


  • adwokat  (08.06.19 14:29:09) 
Dese ne olur demese ne olur.
Adamlar seçimi saymamış, diktatörlüğe bir tikları kalmış,
Mesele mi bu?
  • prizmatik  (08.06.19 14:33:13) 
Dedi. Hayal kırıklığına uğrattı beni de.
Ama seçimi etkilemez. Bu millet kaba saba hödük heriflerden hoşlanıyor.
Bir kere de kibar nazik bir insan seçilse, dürüst ahlaklı insanların kazandığını görsek gözüm açık gitmem.
  • kaptan maydanoz  (08.06.19 14:35:51) 
bence demedi ama keşke bağıra bağıta "it" deseydi. hatta havaalanını, uçaklarla beraber g.tüne soksun deseydi.


  • scudman1  (08.06.19 14:36:25) 
demiş gibi gözüküyor. inkar da etmedi bildiğim kadarıyla.

o kadar kışkırtmalara çok bile dayandı ama yine de mümkün olduğunca daha kontrollü olması lazım. bu hareketler oy kaybettirir ve karşı tarafın tam da istediği gibi olur.

yine de seçimi kazanacağını düşünüyorum. şu an o kadar etki edecek durumlar değil ama mümkün olduğunca fevri hareketlerden kaçınmalı.
  • Neill  (08.06.19 14:37:50) 
Benim kriterim Süleyman soylu, o diyorsa dememiştir.


  • neymis  (08.06.19 14:42:46) 
Herhangi bir kanıt var mı, yok. Bu adam hakkında çıkan her saçma sapan şeye cevap vermek zorunda mı, değil. İnkar etmedi diye dedi anlamına gelmiyor bu. Kaldı ki dediyse bile adama yapılan o kadar şeyden sonra ağzından çıkmış olabilir. Ha çıktıysa özür dilemesi daha hoş olur ama bu ülke iktidar kanadinin yıllardır yaptığı terbiyesizlikleri, hadsizlileri sineye çekti. Hele cumhurbaskaninin soylediklerini ben buraya yazmak istemem. Bu adamin ettiği tek kelime o kadar etkilemez bence.

Bu arada videoyu şimdi izledim de it mit demiyor. Valiye gittik deyin diyor.
  • fraise  (08.06.19 15:57:42 ~ 16:06:39) 
bir it lafına ekreme verecek olup gidip byye verecekse ve bu da seçim kaybettirecekse gitsin byye versin vercek olan. ulan adamlar donunuza kadar alıyor, devletin taraflı valisine it deyip seçim kaybediyorsa imamoğluda kaybetsin. 1 2 lafa sağdan sola soldan sağa geçiliyorsa bu ülke bitmiştir. zaten bitik bu ülke.


  • mikahakkinen  (08.06.19 16:01:27) 
Sanki videoda biz gittik valiye söyle gibi bi şey anladım ben. İt gibi çıkmıyor kelime.


  • nick konusunda kararsizim  (08.06.19 16:20:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.