[]

C1 vs Micra vs Swift hangisi?

Az yakan çok kaçan, kaçarken de teklemeyen bi araba almak istiyorum.
İkinci elde hep risk tabii ama yine de bazı arabalar buldum.

Dizellerin km yüksek, benzinlilerin nispeten düşük km.
Yakıt olarak dizel almayı düşünüyorum ama yorulmamış bi benzinli mi alsam bilemedim.

Siz ne dersiniz?

nissan micra 1.5 dizel duz 135000 km temiz bakımlı İlan No: 698324196 www.sahibinden.com

Bayram şekeri temiz bakımlı İlan No: 697202224 www.sahibinden.com

BAYANDAN TERTEMİZ DEĞİŞENSİZ İlan No: 693677098 www.sahibinden.com

ÇOK DÜŞÜK KM VE KAZASIZ C1 ARAYANLARA İlan No: 694839866 www.sahibinden.com

SUZUKİ SWİFT İlan No: 686483831 www.sahibinden.com

 
micra bizde vardı, hemen hemen aynı yıl bizimki dizeldi, abi araba sağlam mı sağlam, içi de boyutuna göre ferah sayılır yanlız kütük gibi. ulan adam bi teyp, bi otomatik cam bi manuel klima koymuş, e 20 sene önceki arabalarda daha çok özellik vardı.bizimki en boş modeli de değildi ortalardan bişey, işte otomatik far yüksekliği, abs,ıvır zıvır. arka camlar bile otomatik değildi bu arada hahaha

öyle bi soru sormuşsunki bu arabaların hayranı olmadan hiç birinin sevilebileceğine inanmıyorum ben şahsen.

ben olsam micra alırdım sağlamlıktan dolayı, daha doğrusu markaya güvenden. sağlammıdır değilmidir bilmem, 6 sene kullandık ama çok çok az. haftada bir çarşı pazar gezi ve 1 yıl kadar işe gidip gelmek için.
  • Fodera  (08.06.19 11:58:06 ~ 15:19:18) 
Hocam bu üçlü dışında Clio 3 e de bakabilirsin bence. Ben de benzer fiyat aralığında araç almayı planlıyorum.

Clio 3lere bakıyorum ama Micra vs de olabilir. Ben yerinizde olsam benzin /LPG bakarım çünkü dizel araçlar çok masrafli olabiliyor eğer modelli değilse.
  • westblack  (08.06.19 12:35:42) 
bir citroenci olarak bu ilanlar arasından kesinlikle swift diyorum. micranın içi 90 model şahin gibi, C1 bana çok gereksiz geliyor. swift baya modern ve derli toplu.


  • orpheus  (08.06.19 17:59:15 ~ 17:59:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.