[]

Emlakçılık nasıl biter?

Bunlara tek kuruş bile vermek istemiyorum. Site falan yapsak ev sahipleri oraya ilan verse bu emlakçılar bitmez mi?




 
Ev sahipleri ve kiracılar internet kullanmayı öğrenirlerse biter. Geçenlerde sahibinden’e kiralık daire ilanı koydum bi tane kiracı aramadı. Her gün emlakçılar kiracı getirip gösterdiler ve bir kira komisyon talep ettiler. O salak kiracılar ellerindeki akıllı telefonla araştırsalar direkt bana ulaşıp komisyonsuz kiralayacaklardı.


  • Pertev nail  (07.06.19 23:15:36) 
Azalır belki ama bitmez. Bu adamlar bir açıdan da konfor satıyor. Yurtdışında falan daha profesyonel tabi ama burada bile bir sürü kiracı - ev sahibi birbiri ile muhattap olmak istemiyor.


  • salihdt  (07.06.19 23:30:49) 
emlakçılık (vb. meslekler) bitmez çünkü
1. alım satım kiralama işleri kimse beğenmese bile kendi çapında uzmanlık gerektiren işlerdir. iletişim buradaki temel anahtar kelimemiz.
2. bu işlemler için vakit sorunu olan veya vakti olsa bile doğrudan ikili ilişki kurmak istemeyen çok insan var.
3. bu faaliyetlerin sadece konut değil işyeri amaçlı (ticari) olanı.
  • helenart  (07.06.19 23:33:09) 
Ev sahibi kendisi gidip veriyor emlakçıya evi. öğrenciyken ve fakirken ben de senin gibi düşünüyordum. Sonra fark ettim ki herkesin her potansiyel kiracıyla tek tek uğraşacak sabrı ve zamanı yok.


  • i ve been mistreated  (08.06.19 01:21:20) 
emlakçılık bitmez, bitmemeli.

emlakçılık regülasyona uğramalı.

sapla samanı birbirine karıştırmamak gerekir
  • dafuq  (08.06.19 08:07:08) 
emlakçıya verdiğin paraya,
evin temizliği,
boya badana,
tesisat,
tadilat,
sigorta,
hukuksal mevzu ve anlaşmazlıklar
vs
dahil olmalı. o zmn düzelir mevzu.
aslında bunlar dahil ama kimse sormuyor onlarda yapmıyor.
  • dedim dedim de kime dedim  (08.06.19 08:52:01) 
@Dedim dedim de kime dedim

Bence de böyle olmalı. Kırık dökük evi veriyolar
  • insomniac  (08.06.19 17:30:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.