[]

kayip muhabbet kuşu_2

#1360450 önceki ilanım buydu. bayramın 1. günü muhabbet kuşumuz kaçtı. instagram,çeşitli siteler vs. çoğu yere haber bıraktık, durumu yazdık. çevremize ilanlar yapıştırdık. kuş izmir bornova küçükparkta kaçtı. bugün bir haber aldık. kuşumuz ege üniversitesi lojmanlarındaymış. bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyiz? kuşumuzdan haber var bundan sonrası için ne lazım ona kavuşmak için? lojmanlara gittik. iki girişe ve civara ilanlar asıcaz. içine girmek için izin gerekliymiş. pazartesi ona bakıcaz. başka ne yapalım? kuşumuzun fotosunu koyuyorum buraya.




 
İyi dayanmış valla sokaklarda. Umarım biri evine almıştır da ilanları görünce geri dönüş yapar. Yapacağınız tek şey çevreye ilan asmak ve bulan kişinin insaflı çıkması için dua etmek.


  • adwokat  (07.06.19 23:18:29) 
dolmuşta konuşuyormuş kadın elinde kafes. lojmanlarda inmiş.


  • 4seneayniyerdeduramam  (07.06.19 23:22:07) 
Sosyal medyadan lojman ya da çevresinde yaşayanlara ulaşabilirsiniz belki


  • lorne malvo  (07.06.19 23:29:46) 
instagramdan ilan yeniliyoz hastagler ile.


  • 4seneayniyerdeduramam  (07.06.19 23:38:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.