[]

hem savas oyunu oynayip hem humanist olmak

mumkun mudur? mumkunse ne kadar samimi olabilir sizce?

bence hic samimi degil. similasyonda insan seklinde takir takir insan oldureceksin, reel hayatta da insan haklarini savunacaksin. bu bana icki icip domuz eti yiyen imam gibi geliyor.
ayrica gecen gun arkadaslarim oynarken goz ucuyla bakmak istedim, bakamadim. yeni zelanda teror saldiri geldi gozumun onune (izlemenizi kesinlikle tavsiye etmiyorum). korkunctu gercekten.


bu konuda dusuncem budur. savas oyunu oynayan melek gibi arkadasalrim var. ama kafamda da boyle bir celiski de var. ben samimi bulmuyorum. savas oyunlari (icinde insan similasyonu olduren tum oyunlar) korkunc. eglence falan degil benim gozumde.

 
adı üzerinde sanal, oyun.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (07.06.19 19:32:41) 
Abartiyorsunuz.


  • thesomberlain  (07.06.19 19:39:48) 
Humanist olmak kendi basinda celiskidir zaten.


  • stavro  (07.06.19 19:46:50) 
Oyunların şiddete yöneltmediği hatta bu tarz oyunların insanları sakinleştirdiğiyle ilgili pek çok araştırmalar mevcut. Ayrıca bir bilgisayar oyununu bir terör saldırısına benzetmeniz de çok provokatif bi hareket. Bilgisayar oyunlarında çocukluğumdan beri binlerce sanal insan öldürmüşümdür ama gerçek hayatta kavgaya girmedim, yakında kavga varsa uzaklaşırım. Sanal bir oyunla gerçek şiddetin alakası yok.


  • nundu  (07.06.19 20:10:51) 
humanizmi insan sevgisi falan sanan biri icin boyle seyleri dert etmemesi daha dogru olur.


  • Poree1932  (07.06.19 20:43:37) 
Yok artık lebron james.
O zaman ölme vurma taklidi yaparak oyun oynayan bebekler de ilerde cani katil falan olur.

  • Trene çelme atan adam  (08.06.19 02:51:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.