[]

Instagram onemli mi?

Flort edilen birini hayatiniza alirken instagrami sosyal medyasi vs olmasi onemli mi? Hic olmamasi sorun olur mu?

Ozellikle Kadin duyurucularin fikrini merak etmece.


 
Kriter değil ama olmasa iyi olur.


  • Amaranta ursula  (07.06.19 15:56:42) 
Hayır, hiç önemli değil. İlla olacaksa da sadece yakınlarına özel en fazla 150-200 takipçili gizli bir hesap olsa daha iyi olur.


  • whyamy  (07.06.19 15:58:09) 
Kullanış tarzı önemli, ev içinde yaşanan, özel hayata dair çoğu şeyin sosyal medyada görülmesinden hoşlanmam mesela. Bir yemek yenecekse öncesinde 10 dakika boyunca fotoğraf çekmeye çalışmasını da istemem.
Flört aşamasında açıp da profiline bakmam ama birlikte vakit geçirdiğimiz zamanlarda sosyal medyayı kullanma sıklığı dikkatimi çeker.
Hiç olmaması da sorun olmaz.
  • irene  (07.06.19 16:04:32) 
önemli. sosyal medya hesabı yoksa da zaman içerisinde açmasını isterim. zira oradaki tavrı ilişkimi şekillendirmem konusunda önemli bir kıstas.


  • fragile lady  (07.06.19 16:17:57) 
Kendisini tanıdıktan sonra olmaması bırak dezavantajı avantaj bile. Demek öyle boş işlerle ilgilenmiyor diyorum. İlişkiye bunlarla ilgilenen bir tane boş yeter :P o benim tabii ki.


  • eksi sozlugun tatli insani  (07.06.19 17:52:18) 
ya, sosyal medya kanalları yokluğunda insanların birbirine ulaşması zorlaştı bence. özgüvensiz biri olmadıkça, birinin sosyal medyaya asılmaması nazarımda her zaman olumluydu.


  • e haliyle  (07.06.19 19:17:32) 
Popüler olan tüm sosyal mecralarda hesabım vardır. Hem de ilk açıldığı zamanlardan beri. Ama mesela IG post sayım 43, Hikaye sayım 0 (sıfır). Genelde insanları takip etmeyi daha çok severim. Kendim paylaşım yapmayı sevmem. Paylaşımı abartanları da sevmem. Takip ettiğim bazı insanlar 5 post üst üste atıyorlar ya da 24 saat içinde 30 tane hikaye paylaşıyorlar. Bu arkadaşları sessize alıyorum ya da önemsiz biriyse direkt takipten çıkartıyorum. Hele bir de 15 dakikalık canlı yayın yapan varsa direkt engellerim :))

Benim için ideal kadın da benim gibi olmalıdır. Ama çok paylaşım yapan biriyse de yadırgamam ve rahatsız olmam. Yeter ki aptal aptal her boku çekip paylaşmasın. Çok takipçisi olursa da rahatsız olurum. 1000 takipçi neyse de 15 bin takipçili hesabı olursa cidden rahatsız olurum. Yani eğer kendisi Yılmaz Sisters gibi bir şeyle ünlenmişse onda problem yok. Ama bir sebebi yoksa kıllanırım.
  • himmet dayi  (07.06.19 19:59:16) 
hiç olmaması sorun olmayacağı gibi, iyi bile olur, çünkü benim de instagramım falan yok.
neden sorun olsun ki?

sormak aklıma gelmez açıkçası.
akış içindeyken anlaşılır bir şekilde.

gerçi sürekli kendi fotoğrafını çekip instagram'da paylaşan erkek profili pek hoşuma gitmiyor, o da var.
  • blatta hiberna  (07.06.19 20:44:20) 
Hiç önemli değil keşke ben de öyle olsam. instagram matah bir şey değil. Sosyal medyadan uzak olması (özellikle instagram ) cazibe sebebidir.


  • damla sakızlı dondurma  (07.06.19 22:27:09) 
olsa iyi olur bi bakarız yani ne yapmış ne etmiş. instagram olmasa sorun değil ama en az bir yerde kendi kimliğiyle profil resmiyle düşünceleriyle olması gerektiğine inanırım. bi ön bakış yapmak lazım.


  • tabii lan manyak mısın  (07.06.19 22:36:02) 
Ağır tipsiz olduğumdan sosyal medya kullanmıyorum.


  • Elduinnnn  (07.06.19 22:49:03) 
Burda böyle diyorsunuz instagram kullanmadığımızı söyleyince de başka gezegenden gelmişiz gibi bakıyorsunuz.

Olmasa güzel olur tabi ama önemli değil.
  • Giovanni Pipitto  (08.06.19 07:55:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.