[]

İş seçmece

Londrada yaşıyorum, herhangi bir burger Kinge falan girip ayakta molasız çalışıp minimum kazanabilirim, ama piercinglerimi çıkarmam lazım ve genelde sabah 6-7den gece 2ye kadar açık saçma sapan shiftler yazabilirler. Yok molaya çıkma yok sigara içme gibi şartlar da cabası (önceki işim böyleydi)

Bir de sad haftaiçi 9.30-6.30 arası çalışacağım bi mağaza işi var, günün yarısında oturuyorsun istediğin zaman sigaraya çıkıyorsun, ama bu dayılar türk ve minimumunun altında ödüyorlar türlü çeşitli çakallıklarla.

Siz olsanız hangisini seçerdiniz? Daha fazla para, y.rak kürek çalışırken g.tümün çıkacağı bi iş mi,daha az paraya daha rahat şartlarda çalışmak mı?

Not: arada çok büyük bi fark yok 4 haftada toplamda 65 pound daha az alacağım.
Vergi düşünce 4 haftada 1265 pound kazanılıyor 45 saatte, bana 1200 teklif ettiler bu iş için. Ne diyonuz?

 
1200 kirpilir ve turklere guvenmemece.

O yuzden kisa bir sure 1 i denerdim olmuyosa 2 derdim yada tam tersi.
  • baldan kaymak  (07.06.19 15:55:47) 
piercinglerini çıkar her turlu. 90'larda kaldi o heves.

zaten oturayim sigara iceyim takilayim falan diyorsan turk dayilarin seni kovmayacagi ne malum. o is oyle kiyak olmaz, az kazandiginla kalirsin.
  • hot potato  (07.06.19 16:09:02 ~ 16:09:27) 
Türk olmayanı seç

Bk’da niye piercingler çıkıyo ki? Dövmeye falan da karışıyolar mı?
  • (s)AINT  (07.06.19 16:21:29) 
Gıda işinde piercing istemiyorlar. Dövmeye karışmıyorlar da takı yasak ve piercing de takıdan sayılıyor.

Türk dayılar iyi, gerçekten bütün gün oturmacalı bi iş kfkfkld
  • bir nick var benden iceri  (07.06.19 16:24:14) 
Hm’de, zara’da, kfc’de falan emteresan tipte çalışanlar görüyorum. Ondan sordum. Keşke piercing de serbest olsa.

Sen profesyonel olanı seç yine de.
  • (s)AINT  (07.06.19 16:27:06) 
1200 kesin vereceklerse başka sıkıntı yoksa tabi ki oturmalı işi seç kafayı yemediysen.


  • bahoho  (07.06.19 18:48:19) 
çalışma izniniz varsa hiç düşünmeden türklerden uzaklaşın. paradan ziyade sosyal haklarınız önemli. türklerin yanında çalışırken tatil parası için uğraştırırlar. ne kadar tatil yapacağınız patronun ruh haline bağlı olur ve son olarak da işler kötü giderse söz verdikleri paranın altına çok rahat inerler. o yollardan iyi kötü geçmiş biri olarak diyorum uzak durun türklerden.


  • a man who walks alone  (08.06.19 02:15:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.