[]

sarmalı dolmalı gelin hamamı

arkadaşım evleniyor, düğün öncesinde beş on kişi toplanıp gelin hamamına gidelim dedik. kafamızda tosun paşa'daki gibi piknikvari bir hamam olayı var. tefli mefli eğlenceli bi şey yapalım diyoruz. sorularım şunlar:
1) hamamlarda bu olay mümkün mü, mümkünse ankarada nereyi önerirsiniz?
2) o buharın içine yemek götürmekle ilgili çekincelerim var.. hijyeni falan nasıl olur, bilen ya da fikri olan var mı?
3) bu gelin hamamının raconu nedir? hamama hiç gitmemiş biri olarak organizatörlüğün bana kitlenmiş olması beni çok zorluyor :(

teşekkürler ^^

 
yeme-içme ve eğlence yıkanma kısmında olmuyor. ara yer vardı biz orada hem hazırlandık hem oynadık hem yeme-içmeyi orada yaptık. ben hijyen takıntılı olduğumdan iç kısma (yıkanma yeri) geçmedim bile. ama geçip yıkananlar olduydu.


  • naksidil  (06.06.19 18:17:57) 
şimdi hamam kapatma diye bi' olay vardı. çayyolunda vouge adında restoran spor salonu masaj spa v.s hizmeti olan bi' tesiste küçük de bi' hamamları vardı onu kapatabiliyorduk 2016 yılında. içerisi tamamen size ait, dilediğimiz gibi kullanıyorduk.

bu başka yerlerde de vardır illa. yemek konusu bi' tek benim de aklımı kurcaladı ama yani kapattırıldığı için içeride zaten mümkündür diye tahmin ediyorum. en kötü vouge'a bakın hala açıklarsa oraya sorabilirsiniz.
  • mete kudur  (06.06.19 19:00:47) 
Santis spa center ankara


  • hepbiarayisicinde  (06.06.19 19:04:33) 
Hamam kapatılıyor. Otellerin yanda spor merkezlerinin hamamlarıyla görüşebilirsiniz. Ben bursada yaşadığımdan her yer hamam :) biz kervansarayın aile hamamını tutmuştuk mesela. Hamamların hemen hepsinde kuru alan var. Yapılan anlaşmaya göre ya siz yiyecekler hazırlıyorsunuz ya da onlar paket satıyor. Müzik için laptop vs veriyorlar, o kuru alanda yenilip içilip oynanıyor. Ben gelin olarak millete krem hediye etmiştim hamamdan sonra sürsünler diye hoşuna gitmişti milletin. Oys canım hamam çekti .)
Bazı hamamlar havlu, şampuan, terlik, peştemal de veriyor onu da sorun görüştüğünüz yere.

  • somethinginthewayshemoves  (06.06.19 20:16:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.