(2)
Ispanya Vizesi Banka Hesabi Hakkinda
Merhabalar,ispanya vizesi hakkinda,13 haziran gunu randevumuzu aldik. bununla birlikte istedikleri aktif banka hesabi (3 aylik ) dokumunu 30.05.2019 tarihinde bankadan aldim. genelde randevu tarihi ile banka hesabi alinan tarih arasinda 15 gun olmali yaziyor. Bazi yerlerde ise 7 gun olmali yaziyor.
Merhabalar,
ispanya vizesi hakkinda,
13 haziran gunu randevumuzu aldik. bununla birlikte istedikleri aktif banka hesabi (3 aylik ) dokumunu 30.05.2019 tarihinde bankadan aldim. genelde randevu tarihi ile banka hesabi alinan tarih arasinda 15 gun olmali yaziyor. Bazi yerlerde ise 7 gun olmali yaziyor. konsoloslugu ariyorum cevap vermiyorlar.
sizce tekrar hesap dokumu almama gerek var mi?
tesekkurler..
0
bilgilerin güncel olmasına dikkt ediyorlar. 7 gün olması daha avantajlı. tavsiyem 7 gün olarak almanız.
26 nisan cuma günü macaristan vizesine başvurdum. 22 nisan pazartesi günü almıştım banka hesap dökümünü
edit: güncelden kastım yakın tarihli.
0
put it in your appropriate place
(
06.06.19)
Ben Ankara'dan basvurmustum, yakin tarihli almistim zaten bedava veriyorlar bankalarda. Maasli calisansaniz bence çok dikkat etmezler önemli olan gelir olmasi.
0