[]

Devamı nasıl olur sorusu

38 yaşında bir sevgilim var, ben 28 yaşındayım. Soru bununla ilgili diye baştan belirteyim dedim. Ben E.

Yaklaşık 4 yıldır beraberiz. Bir çocuğu var onun biten evliliğinden. Benim staj yaptığım yerde tanıştık, meslektasiz yani. Neyse bu demografik ve kategorik bilgileri niye yazdım bilmiyorum da soracağım soruda önemli gibi geliyor.

Evliliğe yanaşmıyor, konuşurken bazen yanaşır gibi oluyor ama çocuk yapamam bu yaştan sonra dediği oluyor. Seni seviyorum ama sanki bu ilişkiyi surdurdukce senin kismetin kapanacak gibi geliyor kendimi kötü hissediyorum dediği oluyor. Hatta bazen sana senin yaşında birini bulayım diyor. Bu kadar dalgalı olunca da afalliyorum ilerisini düşünürken çünkü lafta dahi olsa evlenebiliriz/beraber yaşayabiliriz vb. bir şey denediği için kariyer hedeflerim ve yaşantım planlarim da tamamen bireysel, ama o da diyor ki sen bana göre plan yapmıyorsun, sonra ben de diyorum ki sen de net değilsin. Böyle uzayıp gidiyor. Hatta bu gitgellerden sıkılıp eeh yeter be ayrılalım o zaman diye dilimin ucuna geliyor.

Bir yandan onun adına düşünüp kendimi sakinleştiriyorum. Çünkü ilk evliliği aldatilmasi sebebiyle bitmiş. Birileriyle tanıştığımda, iş ortamında ya da eğitimlerde, başka bir yerde kısacası yeni kişilerle tanisabilecegim bir yerde bulundugumda çoğunlukla "güzel kizlar var mıydı" "beğendiğin biri oldu mu" diye şakayla karışık sorup sonra üstüne "olursa söyle tamam mı, seni anlarım gitmek istersen ve hiç kızmam, sadece üzülürüm, ama biliyorum sende de bir burukluk kalır" diyor.

Az evvel sırtım ellerini özledi yazmış, hem çok hoşuma gitti hem canım sıkıldı, yani anlayacağınız duygularım da hep böyle ikircikli oluyor çünkü "bir gün bitecek herhalde böyle giderse" diye düşündüğüm oluyor.

Bir yandan böyle de devam edebilir gibi geliyor ama emin de olamıyorum. Çünkü çocuğunu da bırakacak pek kimsesi olmadığı için sıkış tepiş ve aşırı milimetrik planlı oluyor bulusmalarimiz. Yani babasından birkaç saatlik izin koparan ergen kızla çıkıyor gibiyim bu açıdan.

Paradoksal bir durum kısacası.
Ne dersiniz, nasıl olur gider? Başka ayrintilara dair soru sorarsanız da yazabilirim.

 
Sanki birbirinizin "hobisi" gibi olmussunuz.

Cocugunu birakacak kimse yok dedigine gore cocuk ufak yada en azindan ilk okula gidiyor. O, evlilik niyetinde olsaydi simdiye kadar (ki 4 senedir devam eden bi iliskiymis) coktan seninle paylasmis olurdu bana kalirsa.

Seninde evlenme vs. niyetin yoksa birak boyle devam etsin. Birbirinizi pek darlamayip bunaltmayan guzel bi uyum yakalamis gibisiniz..
  • bir3iki7  (06.06.19 03:31:52) 
"sana senin yaşında birini bulayım diyor"

gerisini okumadim. sen de ona onun yasinda birini bulmayi teklif et.
  • ateistanbul  (06.06.19 04:47:20) 
ikizler burcu mu yoksa?


  • selam  (06.06.19 09:59:49) 
38 yaşındaki yaşlı kadınla ne işin var yahu! Etraf 18’lik 20’lik çıtırlarla kaynıyor. Benim gibi yap ve hep taze, masum, el değmemiş hatunlarla takıl..


  • '  (06.06.19 10:25:59) 
Teyzemizle gayet güzel giden bi ilişkiniz var. Hiç bozma. Bu devirde bu kadar açık görüşlü, modern bi kadın bulmuşken kaybetme. Ama kesinlikle genç bi kadınla da takıl. Açık ilişki harika olur. Evlenip napıcan zaten? Noluyo evlenince?

Takılın babacım ya
  • (s)AINT  (06.06.19 14:14:51) 
İlk evliliği aldatılarak bittiği için, senin de yaş sebebiyle birgün aldatacağından, yaşı daha da ilerledikçe sana yetmeyeceğinden, senin onu şimdiki gibi beğenmeyeceğinden korkuyor.

"Böyle arada derede görüşmek bana yetmiyor, beraber bir hayat istiyorum" gibi ne düşünüyorsanız/hissediyorsanız açık açık konuşsanız olay çözülür zaten bence, korkuları endişeleri de kalmaz..
  • lambada  (06.06.19 18:34:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.