[]

Cinsiyet değiştirme ameliyatı olanların

Sakalları nasıl çıkıyor? Yani hormon takviyesi falan olduğunu düşünüyorum ama bu kadın yani, bazılarının çok güzel çıkıyor. Ekme falan olabilir mi? Ya da sakalı çıkmayan bi erkek aynı hormon tedavisini görse sakalı çıkar mı?




 
hormonlarla oluyor, ekme falan yok.


  • tabirimekruh  (05.06.19 16:14:28) 
aynı hormonları normal bi erkek birey kullansa sakal çıkartır mı peki


  • bidakikanizialicam  (05.06.19 16:20:32) 
Doktor kontrolünde alınması lazım o hormonların. Eğer sakallarınızın çıkmama sebebi hormonlarınızdaki bir bozukluksa doktor kontrolünde ilaçla çıkar tabii. Ama genetik de olabiliyor herhalde. İlla hormona bağlı olmayabilir.


  • inawen  (05.06.19 16:45:26) 
genetik de olsa hormon takviyesi ile erkekte de çıkar.


  • tabirimekruh  (05.06.19 16:50:30) 
benim de merak ettiğim @tabirimekruh'un söylediğiydi. yani kadın olmaktan daha genetik ne olabilir ki. onlarda bile çıkabiliyorsa erkeklerde de çıkması lazım diye düşünüyordum


  • bidakikanizialicam  (05.06.19 16:52:55) 
Aşırı testesteron saç da döker. Sakal yapacağım diye saçtan olmayın


  • westblack  (05.06.19 18:29:58) 
@tabirimekruh

Genetik kaynaklı köselik ve hormon kaynaklı köselik var örneğin. İlkine hormon verseniz de işe yaramaz. Ondan bahsediyorum.
  • inawen  (05.06.19 23:48:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.