[]

kendi saçını kesmek?

aranızda bunu başarıyla yapan erkekler var mı?

nasıl yapıyosunuz?

viyana'dayım ve berber bulmuştum bi tane adam camiye çay içmeye çağırdığından beri kestim ilişiğimi. goadjnmgsda
şimdi yeni bi yer arıyorum.

ama bulamadığımdan kendim mi kessem acaba diyorum

 
Ense hariç her yeri kendim tras ederdim.

Yoklukta gideri var
  • kablelvuku  (04.06.19 16:13:10) 
Ense dahil yaptığım oluyor, alışınca kolay. Güzel bir tıraş makinesi şart.


  • goodz  (04.06.19 16:20:28) 
her taraf kıl oluyor, enseyi ayarlamak zor, 1 saat sürüyor
değmiyor

  • bir soru sorcam  (04.06.19 16:52:49) 
Ben bi tek enseyi kendim alıyorum. Keşke becerebilsem büyük kolaylık olur.

edit: enseyi yaparken facetimedan kendimi arıyorum. telefonu enseye tutup ipadden bakıyorum :D öyle öyle çok sürmeden halloluyor.
  • skayas  (04.06.19 16:58:36 ~ 17:53:03) 
10 yıldır kendim kesiyorum. Hep 4 numara kestiğim için cart diye dalıyorum. Enseyi de bir elimde küçük bir ayna tutarak, büyük aynanın karşısında düzlüyorum sıfırla. Bazen yamuk oluyor ama dert etmiyorum pek :) Bazen de o sırada yanımda kadın, erkek kim varsa yaptırıyorum. Tüm saçı belli bir numarayla kesmek basit, bir olayı yok. Sadece ense kısmı zorlayan, onu da her tarafı bitirip makinenin sıfır bıçağıyla yanınızda kim varsa düzlettirebilirsiniz. Size yapan kolayca hallediyor zaten, usta olmasına gerek yok. Benim taktiğim böyle, ortalama 1 ile 2 ay arasında gibi tekrarlıyorum.


  • ensk  (04.06.19 17:11:10) 
permatik banyo öneririm sana


  • ssiradanbirigibi  (04.06.19 19:29:30) 
Viyana’da berber bulamayan adam kendi saçını kesemez. Var mı artıran?


  • hepbiarayisicinde  (04.06.19 20:04:00) 
Şekilli kesmek istiyorsanız değmez uğraşmaya. Makinaya vuracaksanız olur.


  • diffarentiationation  (04.06.19 20:22:01) 
ben hep sıfır yapıyorum ama kendi saçını şekilli kesen de görmüştüm. sıfırsa kolay, kabak gibi olana kadar makinayı gezdiriyorsun :)


  • Fodera  (04.06.19 20:29:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.