[]

eski sevgililerden kalan esyalar

Hatira olarak sakladığınız şeyler var mı? Hepsini attınız mı?

Eski sevgililerimle hep dost olarak ayrildik, hepsinden bende kalan bir şeyler var, kıyafet olur bardak gibi küçük şeyler olur. Eşyalara baktığım zaman herhangi bir şey anımsatmıyor bana sadece duruyorlar. Bardağı kullanıyorum mesela deseni falan güzel ya da gömlek var hoşuma gidiyor. Zaten karakter olarak bir şeyleri saklamayı seviyorum.

Sevgilimle bu yüzden kavga ettik neden evde bunlar var, neden atmiyorsun diye. Her şeyde saklamacı biri olduğumu, hiçbir şey ifade etmediklerini söylesem de uzlaşamiyoruz?

Siz bu durumda ne yapmıştınız? Ben haksız mıyım?

 
Hediye bardagi duruyor.
Cantamda eldivenleri duruyor.
Beraber bindigimiz tren biletleri duruyor. Fotograflar duruyor.
  • allah yazdiysa bozsun  (04.06.19 09:47:33) 
Kıyafet vs duruyor, giyiyorum çünkü :D onun dışında anısı olan özel hediye vs atarım, saklamam.


  • elorelia  (04.06.19 09:48:45) 
sen haksızsın ve sana laflar hazırladım


  • vladimirdökümov  (04.06.19 09:49:29) 
yok niye atayım, duruyorlar, kullanıyorum. hatta 12 sene önceki sevgilimin aldığı küpeleri bile hala kullanıyorum. o da benim çektiğim bir fotografı beğenmişti, bastırıp vermiştim, yıllar sonra evinde duvarına asmış olduğunu görünce çok mutlu olmuştum. özellikle son sevgilimden kalan çok fazla şey var, atmayı düşünmüyorum. anlam yüklemiyorum da evin/ofisin bir parçası oldular artık.

bence sen haklısın, senin durumunda olsam işime yarayanları atmam, sevgilinin yerinde olsam da atmanı istemem zaten.
  • pati  (04.06.19 09:55:42) 
Tişörte, bardağa çok anlam yüklemeye gerek yok ya. Kalabalık edenleri attım, işe yaranları kullandım falan öyle.


  • datnet  (04.06.19 09:57:04) 
Maddi olarak iyi para edecek bi şey var. Satıp parasını yiyeceğim ama 1 yıldır duruyor öyle. Yakında satar parasını bi güzel yerim.


  • adwokat  (04.06.19 10:14:46) 
Bence esyalar sorun edilmemeli. Zaten o kisiler hayatımızın bir parcasıydı bir zamanlar, bizi biz yaptılar biraz da.


  • meyve parcacikli kadin  (04.06.19 10:53:15) 
Bir tanesinden kalan tüm eşyalar, fotoğraflar, hediyeler durur. Diğerleri yok. Bana kalsa yeni ilişkim olunca bende kalmamaları gerekir, ailemin evinde tutarım, atmam. Ama düşününce karşımdaki kişi eski sevgililerinin eşyalarını saklasa hoşuma gitmezdi.


  • denhia  (04.06.19 11:08:43) 
gereksiz kız tribi. elini veren kolunu kaptırır. asla taviz vermeyin. ben eski sevgilime böyle hakaret eden, eşya fotoğraf vb ile bana suçlamada bulunan tiplerden nefret ediyorum. beni sıfırdan formatlamaya çalışıyorlar ve bana güvenmediklerini gösteriyorlar.


  • inekadam  (04.06.19 11:44:50) 
Atmak, engellemek vs bana da anlamli gelmiyor. Görmek istemezsen atarsin, etkilemezse işine yariyorsa kalir, normal bunlar. Ama senin için anlam ifade etmese de onu rahatsiz ediyorsa ben olsam bunun için onunla kavga etmezdim, onu da rahatlatacak bir formül bulmak lazim. Böyle olunca eski sevgiliyi yenisine savunuyormuş pozisyonuna düşebilirsin, sana sacma gelsin ya da gelmesin..


  • her giriste sifresini unutan adam  (04.06.19 12:18:31) 
Kitap verse kitabı mı attıracak sevgiln? Duruyorlar işte, kullanışlıysa kullanıyorum. Mal falan derim at derse herhalde ilerideki sevgilim.

Ha iç çamaşırı kalmıştır, onu atmanı istiyordur o zaman durum değişir tabi.
  • noluyo yaa  (04.06.19 12:19:36) 
@her giriste
Mesela bardagi kabul ediyor da tisortu neden sakliyormusum giymiyorsam, kalmasi icin giymem mi lazim giyeyim o zaman dedim sfjs kavga cikti ^^

  • Lusid*  (04.06.19 13:32:20) 
Kullanışlı kullanışsız farketmez atarım. Kendi bardağım kıyafetim var şükür. Saklayanları da asla anlamam.

Anladığınız üzere k.
  • noisette  (04.06.19 13:35:01) 
Atmam niye atayım o da atmasın sorun etmem. Öyle şeyleri kıskanan insanla sevgili olmak istemem


  • eksi sozlugun tatli insani  (04.06.19 13:36:49) 
Giymediğin tişörtü falan saklaman çok yakışıksız. Kullandığım şeyleri kullanmaya devam ediyorum ben de hediye olduğunu bile unutuyorum zaten. Ama ay bu da bir köşede dursun <3 olayı sevgili için rahatsız edici kabul etsen de etmesen de.


  • pastörizesüt  (04.06.19 13:40:41) 
@lucid
Tişörtü neden saklıyorsun peki? Yargılamadan meraktan soruyorum

  • her giriste sifresini unutan adam  (04.06.19 14:28:31) 
Haksız değilsin bence. böyle şeyler toplumsal dayatma, rol gibi üstleniyor insanlar üzerinde düşünmeden. "eski sevgilinin hatıraları saklanmaz, o yüzden yeni sevgilime arıza çıkarmalıyım"dan ötesini düşünmüyorlar, genelde insanların fikirleri tam olarak kendi fikirleri değil bu tür konularda, toplumsal olarak satın aldıkları fikirler.

Eşyalar bir şey ifade etmiyor diye savunuyorsunuz kendinizi mesela ama ifade etse ne olacak örneğin? insanız sonuçta, önceki sevgiliyle de güzel zamanlar geçirdik, inkar edemeyiz. Eski sevgiliye dönmek için çaba harcamak adına saklamıyorsak bu eşyaları, bu yeni sevgiliye sorun olmamalı. yani sürekli yeni sevgiliyi eski sevgilinin hatıralarıyla yoruyor ya da kıskandırmaya çalışıyorsak ayrı, o da zaten sorunlu bir davranış olur. Ama saklamakta, ya da işlevsel şeyleri kullanmakta sorun olmamalı. tarihsiz insanlar değiliz, yaşadıklarımızı yaşanmamış varsaymak komik olurdu. burada meyve parcacikli kadin+1

kıskançlık kontrol altına alınıp karşı tarafı incitmediğinde normal bir duygu, ondan ötesi ya tarafların kendine dönük özgüvensizliklerinden ya da karşılıklı sevgiyi ve güveni yeterince hissettirememekten çıkan arazlar. inekadam iyi bir şey demiş, insanlar birbirlerini sıfırdan formatlamak, sanki hayatları birbirleriyle başlamış gibi yapmak istiyorlar da, bu bir oyun değil ki, öncesini yok edelim. kimse kimseye baskıyla evinden eşyasını attıramamalı, insanlar ya da daha spesifik olarak bir sevgililik bağı olan insanlar olarak birbirimizin sahibi değiliz, olmaya da çalışmamalıyız.
  • nimberjack  (04.06.19 15:18:13) 
Bir benzeri daha olmayan antika eşya değilse atsın. Bardak, kıyafet nedir ya hiç hoş olmaz bu durum. Hatıralarından, yarım kalmışlık hislerinden arınamamış kimseden uzak dururum. Ülkenin kadını erkeği gönül işlerinde gereken mental olgunluğa henüz erişmedi. İnsanımızı tanıyoruz.


  • heidi'nin dedesi  (04.06.19 16:10:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.