[]

İfşalı soru (özellikle kadınlara)

Merhaba,

Şu fotoğrafım nasıl?
s.amsu.ng

Tinder'a koysam iş yapar mı?
Hep eski fotoğraflarım var stilimin farklı olduğu o yüzden sadece bir tane fotoğraf koyup bir şansımı deneyeyim istiyorum.
Lokasyon: Kuzey Avrupa

Teşekkürler

Not: soru haricinde ifşaya da yorum yapabilirsiniz ama çok gömmeyin :D

 
şenol diye isveçte yaşayan bir arkadaşım vardı sen misin o


  • dismainpula  (04.06.19 00:00:06) 
Kuzey Avrupada asla bu fotoyla olmaz.
Yakışıklısın, neden daha artistik bir fotoğraf çekilmiyosun? Işık oyunları vs. yapsan, gün batımı olabilir mesela, arka fon böyle duvar değil de doğal ortam ya da gökyüzü falan olabilir... bu şekilde sabah akşam spor yapıp aşırı şık giyinen ve doğuştan yakışıklı olan abileri geçemezsin :(

  • megalomaniac  (04.06.19 00:05:13) 
@megalomaniac yakışıklılık için teşekkür ederim. Ya aslında benim de içime sinmiyor, zaten ön kamera ve selfieler de kötü de pek fotoğraf çektirebileceğim kimse yok. Anlamıyor millet fotoğraf çekmekten :/ kendim uğraşırım artık bir şekilde fotoğraf makinesiyle falan bu sefer.


  • senolll  (04.06.19 00:08:11) 
gülüş zorlama, burun büyük çıkmış, kasıyormuşsun gibi bir hal var.
omuzların duruşundan selfie olduğu belli.
telefonu bir yere koyup 10 sn sonra çek ayarıyla veya bir adet selfie çubuğuyla bundan daha doğal ve başarılı sonuçlar elde edebilirsin.
  • maq  (04.06.19 00:21:05) 
Selfie de olsa dediğim koşullarda güzel çıkabilir.


  • megalomaniac  (04.06.19 00:31:04) 
Yakışıklısın ona diyecek bir seyim yok fakat kaşlarını kazıdın mı döküldü mü?


  • reca ederim bu bahsi kapatalim  (04.06.19 00:33:56) 
@reca...
hahah teşekkür ederim ve hayır hiçbir müdahalede bulunmadım. Kaşlarım seyrek, hatta daha küçükken daha sarıydı, daha ortaokuldayken yaktın mı falan diye sorular geliyordu.

bir de selfie kamerası kötü, biraz bulanıklaştırıyor. Normalde var kenarlara doğru da kaşlarım ama seyrek ve sarı.

şu küçüklük fotoğrafımda hiç yok gibi mesela :D
scontent-arn2-1.xx.fbcdn.net
  • senolll  (04.06.19 00:39:34 ~ 00:41:28) 
Kuzey Avrupa yı bilmem ama burada Tinderda sevgili olacak erkek sınıfına girer, okeyse asıl tinder amacını uzun vadede elde edebilirsin :)


  • somethinginthewayshemoves  (04.06.19 00:47:40) 
@some... Burada da sevgili olacak erkek sınıfına girsem uyar bana ya haha öylesi daha iyi olur hatta :)


  • senolll  (04.06.19 00:52:46) 
E iyi o zaman. Ben olsam sağa çekerdim, sağa mıydı unuttum gerçi. Zamanında beyimle tinderdan tanışmıştık da :) unuttum sistemi :)))


  • somethinginthewayshemoves  (04.06.19 01:08:06) 
bu fotoğrafın hoş değil, geçmişte nehir/boğaz gibi bir yerde çekilmiş fotoğrafın vardı çok daha iyiydi. bu iyice bi acayip.

gri de bozmuş seni.
  • Fodera  (04.06.19 08:29:25 ~ 08:30:03) 
Tek fotoğraf koymak eşleşme ihtimalini düşürüyor bu arada.


  • marla is in my head  (05.06.19 01:39:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.