[]

köln tramvay ve metro bileti

4-5 günlüğüne köln'e gideceğim. yalnız bu 4-5 günün 1-2 günü maastiricht, koblenz ve liege gezisi için ayrılmış olacak. sorum şu;

daha evvel gittiğimde berlin de günlük bilet almıştım, köln havalimanında ise ekte bulunan bileti aldım 4 günlük diye fakat yanlış almışım sanırım. Ne bileti bu?

4er ticket erwachsene yazıyor üzerinde. nasıl kullanıldığını bilmeden üstüne validatörde bir sürü kaşe vurdurdum. hata yaptığımı biliyorum yakalanmadım da ancak aynı saçmalığı yaşamak istemiyorum. 4-5 gün için önerebileceğiniz bilet var mıdır?

 
aslında haftalık bılet alayım dedım 36 euro ama ben 3-4 gün civarında şehirde bulunacağım. berlinde bilet alırken günlük 7 euroluk bileti 2 euroya satan bir hintli vardı önce sahte sandım ama bilet kontrolü yapan kişi de gördü sorun yok deyip iade etti. :))

bu konuda daha uygun rakamlı bir çözümü olan varsa yazarsa sevinirim. teşekkürler.
  • hayvan gibi yazar  (03.06.19 21:39:14) 
koln ve dusseldorf'ta toplu tasima olayini cozen kisiye direk lisans egitimi yapabilir belgesi vermek lazim.Ben hayatimda bu kadar karisik bir toplu tasima biletleme sistemi gormedim.Tavsiyem vrs applikasyonunu indirin telefonunuza ,biletleri oradan alin.


  • turkuaz  (03.06.19 22:00:59) 
@turkuaz haahhahaah valla aynen oyle 3 senedır her yaz nrw ye gıdıyorum daha işin içinden çıkamadım. geçen yaz tramvaylarda metrolarda heder oldum klima yok yandık bittik fırın gibiydi :)

@point me at the sky şimdi herkese doğduğu yer güzel gelir ama senden fikir alayım. koblenz mi? dusseldorf mu? flixbus tren ve otobus ile gidip gelıyor. ıkısıde hemen hemen aynı para. sadece dusseldorf yarım saat koblenz 105 dk.
yeni bir mannheim ve dortmund felaketi yaşamak istemiyorum :) yönlendirirsen sevinirim. bugüne kadar hannover berlin erfurt bilefeld dortmund mannheim köln wuppertali gezdım almanyada. bu yıl bonn, koblenz, dusseldorf ve hollanda belçikadan bir şehir şeklinde plan yapıyorum. süre az olduğu için ya bu 3 şehirden sadece ikisine gidebilirim. ne dersin? (bira iç bir şeyler ye bol bol yürü sokaklarda kaybol şeklinde şehir gezme alışkanlığım var) hannover de 170 km yürümüşüm 10 günde :))
  • hayvan gibi yazar  (03.06.19 23:58:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.