[]

Telefondan sildiğimiz whatsapp konuşmasını

daha sonra bi şekilde geri getirme imkanı var mı? whatsapp uygulamasını kaldırıp tekrar yükleyince yedekleri yükle dediğimiz zaman yüklenir mi? Eğer yükleniyorsa yüklenmemesi için nasıl kalıcı olarak silebiliriz?




 
iphone kullanıyorsanız icloud'a, google kullanıyorsanız drive'a yüklenir. iki sistemde de sorununuza yardımcı olabilirim.


  • gelecegin yildizi  (03.06.19 15:59:03 ~ 16:00:15) 
google kullanıyorum hocam benim derdim yüklenmesin hiçbir şekilde sildiğim konuşmalar. drive'a nereden girip bulabilirim yedeklenen şeyleri?


  • bidakikanizialicam  (03.06.19 16:06:03) 
drive'a onay vermediyseniz (soruyor whatsapp ara ara) yüklenmez.


  • kamile necaset  (03.06.19 16:09:07 ~ 16:09:22) 
@kamile vermiştim onayı, her gece yedekleniyor yıllardır. ama şimdi bazı konuşmaları silip onların bi daha hiçbir şekilde yüklenmemesini istiyorum.


  • bidakikanizialicam  (03.06.19 16:11:37) 
drive.google.com buraya girdikten sonra yedekler sekmesinde olması gerekiyor. yedeği buradan silebilirsiniz. yalnız 1-2 konuşmanın değil bütün yedeğin silineceğini önceden belirtmek isterim.


  • gelecegin yildizi  (03.06.19 16:15:05) 
@gelecegin fark etmez hocam o bir iki konuşma silinsin de :) peki telefonun diğer tüm yedeklerini de bulabilir miyiz buradan (fotoğraflar falan)


  • bidakikanizialicam  (03.06.19 16:30:34) 
eğer whatsapp dışında başka yedeklerin varsa aynı şekilde silebilirsin. drive dışındaki uygulama dosyalarını silmek istersen "ayarlar>uygulamalar>uyg. adı>verileri sil" yolunu izlersen uygulamayı ilk indirdiğin hale getirirsin.


  • gelecegin yildizi  (03.06.19 16:49:14 ~ 16:53:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.